GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
truckman, ale czarne lampki od W8 też chyba występowały
GoNzO !!!, podobno nie ori tylko samoróbki czy tam jakiś chinol, temat zagłębiałem.
Nie mam pojęcia czy chinol czy ORI, ale gdzieś kiedyś mi się żuciła na jakimś forum w oczy i wyglądało to naprawde dobrze
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
.
Właśnie.. odnośnie dodatkowych zegarów. Komu podoba się ich montaż w słupku? Bo dla jednych to ok, dla innych ładnie ale dla JDM i 500koni a dla innych totalna porażka. W sumie w Golfie ciężko gdzieś je upchać aby wyglądały przyzwoicie...GoNzO !!! pisze:Miałm już kiedyś taki pomysł ale koncepcja jest taka że do pułki pod obecnym radiem maja w przyszłości trafić dodatkowe zegary
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/pr ... oduct=1127" onclick="window.open(this.href);return false;
gluszcz, czyli które zdjęcie tam jest prawdziwe, bo cena jest za kolor grey, czyli jak dla mnie zwykły szary
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
fajna pamiątka !GoNzO !!! pisze:Golf znalazł się w kalendarzu VWlkp.pl Będzie pamiątka na ścianę
gratki !
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gratuluje
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
GoNzO !!!, a tulejke wahacza masz z poliuretanu czy zwykla ;P ? bo nie doczytalem w temacie a widze,z e niema latwego życia
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
GoNzO !!!, Panie! Poezja !
Może jestem pogięty, ale baaardzo podoba mi sie widok taaak niskiego profilu opony od wewnątrz
Może jestem pogięty, ale baaardzo podoba mi sie widok taaak niskiego profilu opony od wewnątrz
Mierzyłeś ile jest do gleby?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742