Proszę o podpowiedz,gdzie znalezść oryginalną centralke do zamka w golfie 2000r. Jak ona wygląda?moze jakis schemat?
Mam podłączoną jakas centralke do pilota ale nie jest ona oryginalna i szwankuje.
centralny zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV 1.9tdi
- Silnik: alh
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
centralny zamek
przy kolumnie kierownicy, nad przekaźnikami - szukaj mod hasłem "moduł komfortu".rosomak8.2 pisze:gdzie znalezść oryginalną centralke do zamka w golfie 2000r
tak jak moduł komfortu, a to czy będzie sterownik centralnego zamka czy moduł komfortu zależy od wyposażenia auta...rosomak8.2 pisze:Jak ona wygląda?
elektryczny ?? tu znowu zależy od wyposażenia auta...czy są elektryczne lusterka, szyby...rosomak8.2 pisze:moze jakis schemat?
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV 1.9tdi
- Silnik: alh
centralny zamek
nie mam żadnej elektryki,nie wiem czy poprzedni właściciel wyciął oryginalną centralkę czy tylko jakoś sie podłączył z nową centralką.Jak to sprawdzić?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
centralny zamek
rosomak8.2 pisze:Jak to sprawdzić?
Qto pisze:przy kolumnie kierownicy, nad przekaźnikami - szukaj mod hasłem "moduł komfortu".
-
- Nowicjusz
centralny zamek
Witam. Podepnę się pod temat z moim pytaniem, bo problem podobny.
Golf III, oryginalny centralny zamek, pneumatyczny, 3D, szyber, el. lusterka, '92.
Jeżeli pilot jest nadajnikiem sygnału otwórz/zamknij, to gdzie w samochodzie znajduje się odbiornik sygnału nadawanego z pilota? Czy to chodzi o omawianą tu centralkę? Zamyka drzwi za każdym razem, ale otwierać nie chce.
Golf III, oryginalny centralny zamek, pneumatyczny, 3D, szyber, el. lusterka, '92.
Jeżeli pilot jest nadajnikiem sygnału otwórz/zamknij, to gdzie w samochodzie znajduje się odbiornik sygnału nadawanego z pilota? Czy to chodzi o omawianą tu centralkę? Zamyka drzwi za każdym razem, ale otwierać nie chce.
- Quintus
- Użytkownik
- Auto: Dodge Durango SLT
centralny zamek
To zalezy gdzie ten sterownik ktoś umieścił, bo oryginalnie takowego w mk3 nie było. Szukaj w okolicach pompki, ewentualnie w okolicach kierownicy, bezpieczników. W tych miejscach najczęściej się taki sterownik wpina.