AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL+ ''WHITE CARAVAN'' by kalapita
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL ''BIAŁAS'' by kalapita *jakie koło?
Jutro jade ;> a kupuje w czarnym macie ale bede dawał do polerki :>
Volkswagen Group is the best
Na allegro widziałem już w pełnej polerce za niecałe 2 tys.
ja mam za 1400zł
- Bartolomei
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ten zawias TA co wklejałeś wcześniej, to on będzie pasował do AEL-a ?? Bo z tego co się orientowałem na stronie TA to niby pasuje do C4 ale z wyjątkiem 2,5tdi nie wiedzieć czemu. Sam szukam zawiasu do swojego i ciężko jest znaleźć coś odpowiedniego.
Tak po za tym to fajne masz to auto, i cieszę się że będę miał do kogo równać na zlotach, choć mój będzie tylko na 17". Pzdr
Tak po za tym to fajne masz to auto, i cieszę się że będę miał do kogo równać na zlotach, choć mój będzie tylko na 17". Pzdr
Schleif du HURE!
Hehehe słuchaj dzwoniłem wczoraj bo chciałem zamówić zawias i jest we wrocławiu do odbioru bez zadnych problemów do AELA -50/-40
- Bartolomei
- Mały gagatek
- Kontakt:
O popatrz . Jak to nie jest pojedyncza sztuka, daj jakieś info: kto co za ile. Będę wdzięczny.pzdr
Schleif du HURE!
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
te lepsze a co z tamtymi? pisałeś że już po nie jedziesz
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
znowu temat RS6 powrócił.
to będzie najrozsądniejszy wybór. będzie pasowało to A6
to będzie najrozsądniejszy wybór. będzie pasowało to A6
Mam do was pytanie odnośnie Car Audio.
Bo mam ten system bose i chciałbym zmienić radio i podpiąć swój subwoofer i wzmacniacz .
To wystarczy że kupie przejściówke zeby na innym radiu grały mi wszystkie glosnik + SUB BOSE .
I zastanawia mnie jedno żeby podczas regulacji w radiu nie ustawialo mi sie wszystko razem .
I wystarczy że wyłacze subwoofer bose i wtedy tylko pozostanie mi moj sub bo o to mi chodzi . Pomóżcie?
Bo mam ten system bose i chciałbym zmienić radio i podpiąć swój subwoofer i wzmacniacz .
To wystarczy że kupie przejściówke zeby na innym radiu grały mi wszystkie glosnik + SUB BOSE .
I zastanawia mnie jedno żeby podczas regulacji w radiu nie ustawialo mi sie wszystko razem .
I wystarczy że wyłacze subwoofer bose i wtedy tylko pozostanie mi moj sub bo o to mi chodzi . Pomóżcie?