Witam
szukałem tego wszędzie ale nigdzie nie ma tego na forum wytłumaczonego ..
czy z oryginalnego amora bedzie pasować ta guma z łożyskiem?
tam są 2 śruby na gwincie
najpierw gume z łozyskiem przykręcić ?? proszę o dokładne opisanie i pokazanie na foto .. Z góry dziękuje...
1 raz zakładam gwint pytanie..
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jest dział na forum dotyczący zawieszeń, trzeba było tam temat założyć
przeniosłem/Duber
przeniosłem/Duber
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
mx1992, zdejmujesz obie nakrętki, dajesz łożysko (kup nowe - mały wydatek), potem poduszkę ze swojej kolumny (chyba że jest zużyta - w razie czego nowa), skręć to ori nakrętką ze starej kolumny (to się nazywa tuleja gwintowana - ma taki jakby talerzyk na dole, jest ciemnoszara), to wsadź na samochód, nałóż górny talerzyk i skręć tą nakrętką którą dostałeś z gwintem która ma w sobie tworzywo na końcu. Ta zwykła nakrętka z gwintu jest niepotrzebna.
Re: 1 raz zakładam gwint pytanie..
WIELKIE DZIEKI ZA POMOC !!! POZDRO ZIELONY :]Shmatan pisze:mx1992, zdejmujesz obie nakrętki, dajesz łożysko (kup nowe - mały wydatek), potem poduszkę ze swojej kolumny (chyba że jest zużyta - w razie czego nowa), skręć to ori nakrętką ze starej kolumny (to się nazywa tuleja gwintowana - ma taki jakby talerzyk na dole, jest ciemnoszara), to wsadź na samochód, nałóż górny talerzyk i skręć tą nakrętką którą dostałeś z gwintem która ma w sobie tworzywo na końcu. Ta zwykła nakrętka z gwintu jest niepotrzebna.