MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
Jak jechałem do pracy ( pod pracą miał gościu oglądać) to sobie pomyślałem, *#cenzura#* miki wiesz co masz, środek zajebiscie zaczyna wyglądać, dzieciaka i żony nie masz, na uj ci inny samochód. Więc pojechałem z jednym nastawieniem: cena sztywna jak kutas we wzwodzie.
No i Pan jak to usłyszał na wejście to stwierdził, że musi dozbierać bo ma około 15 tys na auto. No to przepraszam, ale nie. Jak dozbiera może zadzownić, ale ostrzegłem, że zmiany idą na przód więc niech się nie łudzi i po temacie.
Ogólnie podobno pomimo pogiętych progów( się nisko lata ) to wygląda lepiej niż komisowe perełki
Po otwarciu drzwi tak to wygląda. W środku zdjęcia nie ma, bo nie zrobiłem
No i Pan jak to usłyszał na wejście to stwierdził, że musi dozbierać bo ma około 15 tys na auto. No to przepraszam, ale nie. Jak dozbiera może zadzownić, ale ostrzegłem, że zmiany idą na przód więc niech się nie łudzi i po temacie.
Ogólnie podobno pomimo pogiętych progów( się nisko lata ) to wygląda lepiej niż komisowe perełki
Po otwarciu drzwi tak to wygląda. W środku zdjęcia nie ma, bo nie zrobiłem
Podoba mi się ten Variat !
Pozdro Truckman!
Pozdro Truckman!
truckman pisze:Jak jechałem do pracy ( pod pracą miał gościu oglądać) to sobie pomyślałem, panna miki wiesz co masz, środek zajebiscie zaczyna wyglądać, dzieciaka i żony nie masz, na uj ci inny samochód. Więc pojechałem z jednym nastawieniem: cena sztywna jak kutas we wzwodzie.
Co tu dużo mówić, dobra akcja, grozisz grozisz więc widzę, że Cię nosi coś na zmianę mimo wszystko
A co do podświetlenia to nie jest źle
I to najważniejsze. Kupić nowsze padło i ładować kasę w naprawy - bez sensu.truckman pisze:miki wiesz co masz, środek zajebiscie zaczyna wyglądać, dzieciaka i żony nie masz, na uj ci inny samochód.
A żona i dzieci.. W sumie masz variata, więc nawet jeśli to kawałek bagażnika jest
To rób Pan, róbtruckman pisze:Ogólnie podobno pomimo pogiętych progów( się nisko lata ) to wygląda lepiej niż komisowe perełki
A co wykorzystałeś do podświetlenia drzwi?
Diody czy może lampki - coś jak w Passku B5?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Kamel, pasek led, normalnie naklejony na żywioł. Nie chciało mi się babrać bo i tak tego nie widać
3 sztuki na każde drzwi i miejsce na nogi.
Efekt mi się podoba.
Miałem robić jeszcze pod lusterkami ale jakoś mi się coś nie chce. Teraz wiązkę pod tempomat w końcu kręcę.
3 sztuki na każde drzwi i miejsce na nogi.
Efekt mi się podoba.
Miałem robić jeszcze pod lusterkami ale jakoś mi się coś nie chce. Teraz wiązkę pod tempomat w końcu kręcę.
truckman, wpinales sie w te lampki w drzwiach ?
KoJ@K, z przodu tak, z tyłu nie z wiadomych względów
No i bardzo dobre podejścietruckman pisze:Efekt mi się podoba.
No tu już najlepiej się wpinać pod sygnał z komfortu i robić LHtruckman pisze:Miałem robić jeszcze pod lusterkami ale jakoś mi się coś nie chce.
Zatem czekam na dalsze mody, bo jak na razie jest niewiele Variatów, które mi się podobają (w tym Twój)
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
No akurat miałem na to inny patent, po dłuższym przyciśnięciu otwierania zapalały by się na 30 sekund.No tu już najlepiej się wpinać pod sygnał z komfortu i robić LH
truckman, a tyl jak,pod tylne lampki oswietlenia ?
Nie udawaj - po prostu Cię za serce złapała wizja rozstania ;] Dobrze że variant zostaje - dobrze go modzisz, świetnie wygląda a ktoś inny pewnie by o niego tak nie dbał o modach nie wspominająctruckman pisze:Jak jechałem do pracy ( pod pracą miał gościu oglądać) to sobie pomyślałem, panna miki wiesz co masz, środek zajebiscie zaczyna wyglądać, dzieciaka i żony nie masz, na uj ci inny samochód
KoJ@K z tylnego zamka wychodzą sygnały o otwarciu drzwi i raczej tam bym szukał podświetlenia dla drzwiKoJ@K pisze:truckman, a tyl jak,pod tylne lampki oswietlenia ?
KoJ@K, dokładnie. Zapalają się razem z wnętrzem, ale nie widać ich na zewnątrz jak są drzwi zamknięte więc luzik
Shmatan, e tam gościu oglądał, dał by tyle ile chciałem to by zabrał, nie dał to niech spindala.
Shmatan, e tam gościu oglądał, dał by tyle ile chciałem to by zabrał, nie dał to niech spindala.
Ale chyba nie przyklejając na żywca paski led?? Bo to wiesz w jakiej kategorii się znajduje??truckman pisze:Miałem robić jeszcze pod lusterkami ale jakoś mi się coś nie chce
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)