Moderator: G0 Karcio
??? wszukałem szukałem i znaleźć nie mogłemGoNzO !!! pisze:obwudka meszka ze szczotkowanego aluminium
Trzeba też uważać by nie przesadzić... duża NAVI by teraz zrobiła robotęs0unD pisze:ślicznie tam z tyloma lampkami![]()
Miałm już kiedyś taki pomysł ale koncepcja jest taka że do pułki pod obecnym radiem maja w przyszłości trafić dodatkowe zegaryŻuReK pisze:Trzeba też uważać by nie przesadzić... duża NAVI by teraz zrobiła robotę
Jak najbardziej, fajny klimat jest w aucie po jej zamontowaniu, taka jakby czerwona mgiełkaAd4m3k pisze:GoNzO !!!, zadowolony jesteś z efektu lampki?
Gałki od GENERATIONA swojego czasu trafiały się dość czesto na allegro to zakupiłemlogo1024 pisze:Gdzie taką fajną gałkę upolowałeś? Ja dzień i noc na allegro i nic trafić nie mogę
nie bez powodu na takie podswietlenie mowi sie burdelówkiJak najbardziej, fajny klimat jest w aucie po jej zamontowaniu, taka jakby czerwona mgiełka![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości