GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
a ja wrzuciłem sobie ledowe żarówki do standardowej lampki i mi sie delikatnie bżdżą nawet jak są wyłączone i dają przyjemną poświatę zupełnie nie zamierzona modyfikacja, która cieszy hyhy
No i doszła obwudka meszka ze szczotkowanego aluminium. Ale niestety po ściągnieciu starej gałki okazało się że w nowej gałce jest inna średnica montażowa. I musiałem z dwuch gałek zrobić jedną Finalnie wygląda to tak:
Założyłm też lampke z W8, oczywiście bez problemów z montażem też się nie obyło a efekt końcowy jest taki :
Założyłm też lampke z W8, oczywiście bez problemów z montażem też się nie obyło a efekt końcowy jest taki :
- mayday198x
- Ma gadane
Często przeglądam temacik wszystko na najwyższym poziomie można jakieś namiary na
??? wszukałem szukałem i znaleźć nie mogłemGoNzO !!! pisze:obwudka meszka ze szczotkowanego aluminium
LOOK AT THIS viewtopic.php?f=89&t=377348" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
mayday198x, ramke mam od znajomego który kiedyś miał gałke R32 razem z tą właśnie ramką w MK4. Autko sprzedał a ramka trafiłado mnie
- s0unD
- Użytkownik
- Kontakt:
ślicznie tam z tyloma lampkami
Jakby się komuś bardzo nudziło to zapraszam do siebie i czekam na wszelką obiektywną krytykę:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=382966
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Trzeba też uważać by nie przesadzić... duża NAVI by teraz zrobiła robotęs0unD pisze:ślicznie tam z tyloma lampkami
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
Gdzie taką fajną gałkę upolowałeś? Ja dzień i noc na allegro i nic trafić nie mogę
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Miałm już kiedyś taki pomysł ale koncepcja jest taka że do pułki pod obecnym radiem maja w przyszłości trafić dodatkowe zegaryŻuReK pisze:Trzeba też uważać by nie przesadzić... duża NAVI by teraz zrobiła robotę
Jak najbardziej, fajny klimat jest w aucie po jej zamontowaniu, taka jakby czerwona mgiełkaAd4m3k pisze:GoNzO !!!, zadowolony jesteś z efektu lampki?
Gałki od GENERATIONA swojego czasu trafiały się dość czesto na allegro to zakupiłem Do tego okazyjnie zakupuiłem ramkę szczotkowaną i po złożeniu wyszło to co na fotologo1024 pisze:Gdzie taką fajną gałkę upolowałeś? Ja dzień i noc na allegro i nic trafić nie mogę
nie bez powodu na takie podswietlenie mowi sie burdelówkiJak najbardziej, fajny klimat jest w aucie po jej zamontowaniu, taka jakby czerwona mgiełka
truckman, burdelówki ta są jak ktoś sobie oświetlenie kabiny zrobi na niebiesko albo czerwono a nie jak się zamontuje ORI lampkę z W8
GoNzO !!!, świeci na czerwoną poświatę, świeci. Klimat burdelu jest? Jest, no to prosta sprawa
truckman, aaa każdy nazywa jak chce, ważne że efekt mi się podoba
GoNzO !!!, mi też bardzo się podoba ta lampka. Nawet miałem kupować, ale dotarło o mnie że tam są podświetlane piktogramy, a przecież czarny sufit właśnie montuję Także odpuściłem temat i może zrobię diody z lampki od A6 C5