Witam,
Mam prośbę i jednoczesnie zapytanie orientuje sie ktoś czy skrzynie AUG 02K 02A i inne Pasują bez problemów do mk2 1.8 RP (1990r) w miejsce skrzyni ATH.
Wiem że normalnie AUG występowało w tym silniku jednak chyba o oznaczeniu 020, pytanie czy ta sama o oznaczeniu 02k i inne tez podejdą bez konieczności wymiany rozrusznika, łapy sprzęgła etc..
szukając znalazłem tylko taką odpowiedź:
"Rozrusznik razem z łapą przednią,sprzęgło kompletne,pedalierę,wysprzęglik z pompką i zbiorniczkiem na płyn,ewentualnie mechanizm wysprzęglający na linkę od T3.
Czy się opłaca?To zależy od Ciebie...np.ja byłem zmuszony,bo sprzęgło seryjne 210mm nie dawało rady,więc zmieniłem na 215mm razem ze skrzynią
Ceny są różne,więc pytaj po szrotach... "
Czy ktos moze to potwierdzic ?
Swap Skrzyni ATH--->AUG w mk2 1.8rp
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Dehumanizer
- Shadow Man
- Kontakt:
Swap Skrzyni ATH--->AUG w mk2 1.8rp
Ostatnio zmieniony pn sty 09, 2012 11:42 przez Dehumanizer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Swap Skrzyni ATH--->AUG w mk2 1.8rp Pilna prosba o pomoc
Dehumanizer pisze:Witam,
Mam prośbę i jednoczesnie zapytanie orientuje sie ktoś czy skrzynie AUG 02K 02A i inne Pasują bez problemów do mk2 1.8 RP (1990r) w miejsce skrzyni ATH.
Wiem że normalnie AUG występowało w tym silniku jednak chyba o oznaczeniu 020, pytanie czy ta sama o oznaczeniu 02k i inne tez podejdą bez konieczności wymiany rozrusznika, łapy sprzęgła etc..
szukając znalazłem tylko taką odpowiedź:
"Rozrusznik razem z łapą przednią,sprzęgło kompletne,pedalierę,wysprzęglik z pompką i zbiorniczkiem na płyn,ewentualnie mechanizm wysprzęglający na linkę od T3.
Czy się opłaca?To zależy od Ciebie...np.ja byłem zmuszony,bo sprzęgło seryjne 210mm nie dawało rady,więc zmieniłem na 215mm razem ze skrzynią
Ceny są różne,więc pytaj po szrotach... "
Czy ktos moze to potwierdzic ?
jakies bzdury znalazłes i ATH i AUG to skrzynie 020 i jedna za druga pasuje bez problemu, ATH to troche dłuzsza skrzynia a AUG krótsza