które radio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
które radio
Witam potrzebuję pomocy czym róznią sie te modele Pionierra i który jest najlepszy dodam ze kupiłem ten model PIONIEER DEH-5200SD i nie wiem czy dobrze zrobiłem,ale musze kupic jeszcze jedno radyjko do swojego samochodu i zastanawiam sie który z nich.
PIONEER DEH-9300SD
PIONIEER DEH-5200SD
PIONEER DEH-7300BT
Drugie pytanie jak wypada ten radioodtwarzacz samochodowy DVD marki JVC (model: KD-AVX2).wiem ze ma wyswietlacz na którym mozna coś oglądnąć ale czy warto kupić go http://allegro.pl/radioodtwarzacz-samoc ... 94654.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Czy lepiej zostać przy jakimś modelu Pioniera prosze o odp
PIONEER DEH-9300SD
PIONIEER DEH-5200SD
PIONEER DEH-7300BT
Drugie pytanie jak wypada ten radioodtwarzacz samochodowy DVD marki JVC (model: KD-AVX2).wiem ze ma wyswietlacz na którym mozna coś oglądnąć ale czy warto kupić go http://allegro.pl/radioodtwarzacz-samoc ... 94654.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Czy lepiej zostać przy jakimś modelu Pioniera prosze o odp
które radio
Widać że Ty to lubisz innych do pracy zapędzać ... modele wszystkie Pionka więc na jego stronie zrób porównanie i tyle .
-
- Mały gagatek
które radio
mam pytanie pytam kto pyta ten nie bładzi wienc trzymam sie tej zasady pytam mądrzejszych i chciałem tylko odpowiedz na stronie to tylko porównanie a ja chce sie dowiedzieć czy ktoś miał juz moze styczność z tymi radyjkami
które radio
Szukanie w google nie boli...Krejzol.17rr pisze:Witam potrzebuję pomocy czym róznią sie te modele Pioneer
w przypadku tej firmy zawsze było tak, że im wyższy numer tym lepsze radio, nie wiem co masz na myśli...Krejzol.17rr pisze:który jest najlepszy dodam ze kupiłem ten model PIONIEER DEH-5200SD
tu pojawia się pytanie czego oczekujesz, na które poza Tobą samym nikt inny nie zna odpowiedzi...Krejzol.17rr pisze:Drugie pytanie jak wypada ten radioodtwarzacz samochodowy DVD marki JVC (model: KD-AVX2).wiem ze ma wyswietlacz na którym mozna coś oglądnąć ale czy warto kupić go http://allegro.pl/radioodtwarzacz-samoc" onclick="window.open(this.href);return false; ... 94654.html. Czy lepiej zostać przy jakimś modelu Pioniera prosze o odp
taak tylko czasami nie trafia do celu...Krejzol.17rr pisze:kto pyta ten nie bładzi
no fakt, w którym są podane dane techniczne urządzeń, na ich podstawie wybierasz model który posiada lepsze...Krejzol.17rr pisze: to tylko porównanie
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
-
- Mały gagatek
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
które radio
A nie prościej zamiast pisać 3 posty i czekać na odpowiedź cały dzień po prostu wejść na stronę pioneera i porównać sobie funkcje i parametry
które radio
Nie kupuj pioneera.
Kiedyś rzeczywiście Pioneer robił bardzo dobre radia, teraz juz tak nie jest.
Najlepsze radia na daną chwile to Alpine i Clarion.
Pozdrawiam.
Kiedyś rzeczywiście Pioneer robił bardzo dobre radia, teraz juz tak nie jest.
Najlepsze radia na daną chwile to Alpine i Clarion.
Pozdrawiam.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=454607" onclick="window.open(this.href);return false; / MK II CL 1.6 >>> SWAP 2.8 VR6
które radio
Kolejny żółtodziub ze złotymi myślami... ręce opadają jak się czyta takie dyrdymały, żeby chociaż przedstawił argumenty.... pfffffSato1234 pisze:Nie kupuj pioneera.
które radio
Jakas zenula panuje od paru dni na forum.Ludzie z kosmosu oderwani pisza.Rece opadaja.Atak kosmitow:)
Chyba wszystko wykupili w skalepach dla INTELIGENTNYCH.
Chyba wszystko wykupili w skalepach dla INTELIGENTNYCH.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
które radio
Niestety bierze się to najprawdopodobniej z tego, że coraz częściej wciska się po forach, że za 300zł można zrobić dobre granie, a całe CA w PL zaczyna się sprowadzać do tematu pod tytułem "jaki wzmacniacz do mojej tuby dżej-bie-ela, i czy Peying będzie dobry?"
które radio
CA w naszym kraju ostatnimi czasy bardzo kuleje, a szkoda...
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
które radio
U nas nie kuleje jest konkretna ekipa w 3city.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
-
- Mały gagatek
które radio
nie ma problemu i co z tego ze ja porównam parametry jak teraz co radio z seri przypomina pioniera po wyżej 600 zł a ja chce jakąś oponie moze ktos ma takie radio w czy dobrze chodzi a nie które ma lepsze parametry
które radio
Krejzol.17rr, zapytałes czym się różnią konkretne modele, ato można sprawdzić porównując dane techniczne, barwą dźwięku podejżewam, że niewiele będą się różnić, którys będzie miał wiecej RCA, albo filtry dolno i górno przepustowe... a inny USP i inne duperele, nie łudź się, że do 600PLN z nowych radii wybierzesz coś "wybitnego"... Clariony mają dosyć ciekawy dźwięk w tej kasie...