System do mk5
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- stefan1989
- Użytkownik
System do mk5
Witam, chcę zmienić granie w swojej 5, przegrzebałem już trochę internetu, jak wiadomo mk5 nie jest łatwym samochodem do dobrego grania ze względu na granie wooferów w du..., Zastanawiam się co wybrać żeby wsadzić ori miejsca, znalazłem ostatnio nie zbyt drogi system jbl-gto6583c. Ktoś miał z tym do czynienia?? Czy może darować sobie tego JBL i pójść w dobre 2-way??
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: System do mk5
Podobno w tym aucie to jedynie 3 way - ja się nigdy w to nie bawiłem, ale ponoć bez około tysiaka nie ma co zabierać się za temat... Wszystko inne ponoć to jeden kalafior w porównaniu do serii.
- stefan1989
- Użytkownik
- stefan1989
- Użytkownik
System do mk5
i wyszło by coś takiego:
http://www.extremecaraudio.pl/zd.php?mo ... at=178&a=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.extremecaraudio.pl/zd.php?mo ... at=178&a=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
System do mk5
Raczej ładna kupa z głośnikiem wiszącym na tapicerce.Przerabiałem temat,zdejmij boczek i obczaj co Cię czeka.stefan1989 pisze:i wyszło by coś takiego...
Natural Sound
- stefan1989
- Użytkownik
System do mk5
Widziałem. I trzeba by wyciąć dziurę w boczku i dać duży dystans który przykręcimy do drzwi. Tylko się zastanawiam, czy nie będzie za mało miejsca w tym dystansie dla woofera. Bo zrobi się takie wiaderko którego przykrywką będzie głośnik.
- stefan1989
- Użytkownik
Re: System do mk5
Juz nie pamitam co tam jest zobacze jak wroce do domu. Skoro przerabiales temat to jakie rozwiazanie wprowadziles do mkV?
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
System do mk5
Woofery zostały w ori miejscach.stefan1989 pisze: Skoro przerabiales temat to jakie rozwiazanie wprowadziles do mkV?
Natural Sound
- stefan1989
- Użytkownik
System do mk5
Tweetery w ori miejsce, a średniaki w słupek??
Raadek jak du nie widzę tego o czym mówiłeś:
Więc myślę że spokojnie da się tam wsadzić 16,5. A druga sprawa nie sądzę żeby Taka firma jak ExtremeCarAudio robiła lipę i chłopaki wiedzą gdzie montować sprzęt.
Raadek jak du nie widzę tego o czym mówiłeś:
Więc myślę że spokojnie da się tam wsadzić 16,5. A druga sprawa nie sądzę żeby Taka firma jak ExtremeCarAudio robiła lipę i chłopaki wiedzą gdzie montować sprzęt.
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
System do mk5
...a ja widzę.Skoro nie widzisz żadnych przeciw skazać to działaj,czekam na relacje.Może się czegoś nauczę.stefan1989 pisze:Raadek jak du nie widzę tego o czym mówiłeś
Natural Sound
System do mk5
Nie wiem jakim jesteś audiofilem ale osobiście dla mnie to trochę bezses struganie takich boczków. Licząc koszt dodatkowych tapicerek, materiału który pójdzie pod zbudowanie panela oraz samych głosników, będziesz pewnie mógł spokojnie zakupić jakiś fajnie grający dedykowany zestaw (np. Eton seria UG).
po zdjęciu widać, że da niezaprzeczalniestefan1989 pisze:Więc myślę że spokojnie da się tam wsadzić 16,5.
weź pod uwagę fakt, że mają spore KnowHow którego (prawdopodobnie) Ty nie posiadasz.stefan1989 pisze:A druga sprawa nie sądzę żeby Taka firma jak ExtremeCarAudio robiła lipę i chłopaki wiedzą gdzie montować sprzęt
Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n