Witajcie. Jako że idzie zima, na autko wleciały mi standardowe stalówki w serduszka, pomalowane podkładem i srebrzanką.
Teraz pytanie o kołpaki - ori. Na jaki styl je walnąć ?
Oto propozycje:
1.
2.
3.
4.
5.
Przeróbka na szybko w gimpie, więc wybaczcie niedociągnięcia .
Pierwszy sposób najbardziej pewny, każdy kolejny to już zabawa i nie wiem czy mi to wyjdzie jak bym chciał.Wersja 5 i 1 chyba najłatwiejsze...
Jaki styl kołopaków z "serduszek" wybrać ?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Zależy który Ci się podoba najbardziej bo ja bym je na róż machnął a stal na czarno
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Stal miała iść w ciemną czerwień, ale zostało się przy starych sprawdzonych srebrnych felgach. A jako że trzyma się standard - biel i czerń, zastanawiam się co z kołpakami...na biało ich nie walnę bo jakoś to mi nie pasi, więc czarny mat, ale w pełni czarny mat czy zmiana jakaś...
Mi się podoba każdy, ale podejrzewam że malowanie całego paska na biało nie będzie miało takiego efektu jak bym chciał...tzn. nie mam talentu do takiego malowania
Mi się podoba każdy, ale podejrzewam że malowanie całego paska na biało nie będzie miało takiego efektu jak bym chciał...tzn. nie mam talentu do takiego malowania
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ostatnia opcja, ale te kołpaczki nie siądą ci na 14" serduszka, bo to od 13-stek. Mam takie i nic z tego :/
Ja mam 13 więc bez problemu. NA zimę nic innego mi nie trzeba
Być może pomyliłem i nie są to serca...sam nie wiem
Być może pomyliłem i nie są to serca...sam nie wiem
-
- Użytkownik
- Kontakt:
No, bo serdusza typowo są w 14 i 15 cali, w 13 są takie owalne otworki
No i racja, mam coś i nie wiem co to
Kołpaki zostają full czarne
Kołpaki zostają full czarne