[VW GARBUS] Cabrio 1500 automat 1967r
Moderator: G0 Karcio
- AgataOtwock
- Mały gagatek
miałam co czytac ... cóż na variant 2 "kolacja ze śniadaniem" ;D ? No chłopaki
Na drzewo, ja tu pierwszy byłem i komplementami sypałemtruckman pisze:o a teraz Makłowicz będzie
Na drzewo, ja tu pierwszy byłem i komplementami sypałem
Zaraz wyślę to twojej Pani to będziesz miał komplementy
a co szantażyk, też jest w porzadku
Dawaj na gołe klaty, zrobimy dobre wrażenie, dasz wygrać mi. Ty bierzesz moją a ja Agatętruckman pisze:Zaraz wyślę to twojej Pani to będziesz miał komplementy
a co szantażyk, też jest w porzadku
Dobra, bo smietnik robimy. truckman, wygrałem ja a jak masz wątpliwości to ban na 2 tygodnie ostudzi Twoje zapędy
No to żeby nie było, że OT. ( a my sobie jeszcze pogadamy w kąciku variantów )
Bardzo ciekawy projekt, lubię stare auta które mają drugą młodość i kogoś kto o nie dba, oby więcej takich projektów, bo nie sztuką jest kupić coś nowszego, felgi za grubą kasę i gwint czy AR. Sztuką jest zrobić pięknego klasyka i to tutaj sie udało w 100%
Bardzo ciekawy projekt, lubię stare auta które mają drugą młodość i kogoś kto o nie dba, oby więcej takich projektów, bo nie sztuką jest kupić coś nowszego, felgi za grubą kasę i gwint czy AR. Sztuką jest zrobić pięknego klasyka i to tutaj sie udało w 100%
Zgadzam się, jak czytam w projektach oltimery, o ile więcej problemów jest przy budowie projektu auta starego.truckman pisze:Bardzo ciekawy projekt, lubię stare auta które mają drugą młodość i kogoś kto o nie dba, oby więcej takich projektów, bo nie sztuką jest kupić coś nowszego, felgi za grubą kasę i gwint czy AR. Sztuką jest zrobić pięknego klasyka i to tutaj sie udało w 100%
Ciekawę jaką historię ma ten egzemplarz, kto nim i gdzie jeździł, co robił - to mnie zawsze fascynowało w autach
-
- ->|<-
phanteon Z tego co pamiętam historia zaczęła się od taty AgataOtwock, który z zamiłowania kolekcjonuje oldtimery i ten został przekazany. Jak widać w bardzo dobre ręce.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Mi chodzi kto nim z salonu wyjechał i gdzie jeździłiigAlisArr pisze:phanteon Z tego co pamiętam historia zaczęła się od taty AgataOtwock, który z zamiłowania kolekcjonuje oldtimery i ten został przekazany. Jak widać w bardzo dobre ręce.
Mnie zawsze też takie tematy ciekawią...
Nie byle kogo było wtedy stać na Kafera bezdacha w półautomacie...
Nie byle kogo było wtedy stać na Kafera bezdacha w półautomacie...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- AgataOtwock
- Mały gagatek
Po protu , to przez taty chorobe do vw , taka jesem . Mój pierwszy zlot garbusków zaliczyłam mając roczek ... potem to juz nie było gadki , że mnie nie ma ! były awantury jak słyszłam , ze jakis ominełam teraz juz nie musze jechać z Tatą a sama ..
NIEDLUGO SIE SPOTKAMY!
NIEDLUGO SIE SPOTKAMY!
- barteKKK03
- V.I.P.
Hehe, a mi się wydawało że to ja wcześnie zacząłem VW-manią w wieku 10 lat...AgataOtwock pisze:Mój pierwszy zlot garbusków zaliczyłam mając roczek
- AgataOtwock
- Mały gagatek
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: