o gnieździe zapalniczki napisałem tylko dla zobrazowania odległości do zamontowanego radia
poprostu nie uważam, żeby to miejsce było "bezużyteczne"

nie latam po kanalach, z reg jest to 19. a jak chce zmienic od swieta to tez podnosze podlokietnik i widze'w .lukasz_l pisze:i na którym jesteś kanale też wiesz z doświadczenia?
o gnieździe zapalniczki napisałem tylko dla zobrazowania odległości do zamontowanego radia
poprostu nie uważam, żeby to miejsce było "bezużyteczne"
dokladnie, chcialem tylko pokazac moj sposob bo jeszcze sie na taki nie natknalem w tym temaciezimnylech pisze: ale kazdy ma cb tam gdzie mu wygodnie
k0nr4d pisze:Jeden potrzebuje radia do uniknięcia mandatu i korka, drugi jest amatorem łączności. Stąd różne patrzenie na tego typu montaże
I tu też jest różnica. Jeden się martwi, że się porysuje tunel, drugi się będzie martwił, że porysuje radio. Zdarzają się i tacy, którym żal i jednego i drugiego.DuDa pisze:Inna sprawa, że szkoda tunelu, bo z czasem będzie porysowany.
Popieram, też tak mam przyczepione po stronie pasażera obok lewarka zmiany biegów. Postaram się wrzucić fotkę jak to wygląda ale zdaje egzamin.seil pisze:Rzepy(taśma 3M)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości