witam
panowie sprawa przedstawia się tak , że tą gąbeczke co jest pod osłoną silnika (taka szara) jakis gryzon mi ja po prostu wyżarł i musiałem połowe wyrzucić.
gdzie dostane takie coś jak to się fachowo nazywa?? niewiem jak to zacytować na allegro bo może by było i bym kupił i sobie wyciął
pozdrawiam
Gąbka z pod osłony silnika-gdziek upic??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie kupuj grubszej niż 20mm http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... aj%C4%85ca" onclick="window.open(this.href);return false;Mandriv19 pisze:gdzie dostane takie coś jak to się fachowo nazywa?? niewiem jak to zacytować na allegro bo może by było i bym kupił i sobi
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
Szrot, ASO lub alledrogo. Aczkolwiek z dostępnością może być problem a w ASO się zdziwisz ceną. Jak sprawdzałem do polo to za tą osłonę gąbkową woków pokrywy i głowicy śpiewają jakies 500 zł (1,4 TDI).
ok dzieki panowie
no do ASO raczej nie zawitam u nich jak zawsze drogo wole juz kupic cos przez neta
no do ASO raczej nie zawitam u nich jak zawsze drogo wole juz kupic cos przez neta