MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- Dominik2566
- Ma gadane
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 Variant 1,9 TDI by Showtime / aktualny UPDATE na 1 str.
Boczki na zamowienie od 200 zl - tyle biora ludzie za obszycie i daja swoją skorke
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Showtime / aktualny UPDATE na 1 s
Ble ble ble... kombi to kombi - relingi muszą być !!sławomir pisze:ŻuReK pisze:okażcie jakieś foty kombiaków bez relingów dla przykładu..
jeszcze kilka znajdziesz http://s178.photobucket.com/albums/w255 ... ?start=all" onclick="window.open(this.href);return false;
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
Truckman się odgraża
Też tak sądzęŻuReK pisze:Ble ble ble... kombi to kombi - relingi muszą być !!
a jakże by inaczej. Trzeba motywować się na wzajem że variaty nie śpiąTruckman się odgraża
aporopo relingów, jakby one z przodu zchodziły równo w dół to by było inaczej, jak dla mnie relingi kaleczą auto, ale kwestia gustu.
Ja tam u siebie na pewno wywalę, polatam z tydzień i podjemę decyzję czy spawać czy nie.
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Showtime / aktualny UPDATE na 1 s
Ja również tak sądzę, relingi muszą zostać i być na kombi bo nadaje to takiego wyglądumiskieusz pisze:Też tak sądzęŻuReK pisze:Ble ble ble... kombi to kombi - relingi muszą być !!
kombi bez relingów mówimy kategoryczne NIE
według mnie dobrze wygląda - ale na kogoś auciesławomir pisze:ŻuReK pisze:okażcie jakieś foty kombiaków bez relingów dla przykładu..
jeszcze kilka znajdziesz http://s178.photobucket.com/albums/w255 ... ?start=all" onclick="window.open(this.href);return false;
myślę że jak bym robił w kategorii "style" relingów by nie było - ale nie robię bo auto ma u mnie jeździć, a dopiero później wyglądać
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mi tam bardziej rzuca się w oczy h...jowo pomalowany błotnik niż brak relingów
to sobie zosstawcie te relingi, bede przynajmniej oryginalny
W końcu żyjemy w wolnym kraju Mod będzie ciekawy i świeży u Ciebie i showtimetruckman pisze:to sobie zosstawcie te relingi, bede przynajmniej oryginalny
Jak się tak przypatruję to bym bardziej powiedział, że to drzwi są złelolo_golf pisze:Mi tam bardziej rzuca się w oczy h...jowo pomalowany błotnik niż brak relingów
Rzeczywiście na poczatku może być łyso bez relingów, ale jest to dosyć rzadka modyfikacja i może nawet optycznie obniżyć auto.
Sprawa jest prosta, czy reling jest czy nie ma auto jest tak samo fajne, relingi tylko troszeczkę zmieniają auto i aż tak bardzo w oczy się to nie rzuca.
w sensie varianttruckman pisze: czy reling jest czy nie ma auto jest tak samo fajne
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL