Zawór n75 problem z wtyczka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czesc klubowicze ostatno na allegro kupiłem zawór n75 o sybolu 1JO 906 627 A mój stary miał sybol 1HO 906 627 A ja mam golfa 4 silnik Alh gos napisal ze ten zawór co kupilem pasuje do golfa 4 a okazało sie ze wtyczki elektryczne sa inne moja jest inna niz w tym zakupionym chodzi o wielkosc piny sa tak samo dwa ruznia sie tym ze wtyczka satra jedt prostokatna a ta nowa jest z jednej strony owlna poradzcie cos prosze zaznaczam ze zawór zakupiony jest z 2008 roku a moj stary z 1999 czekam na [porady z góry dziekuje .
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
A co się stało ze starym n75, że kupiłeś nowy ? Co teraz robić, hmmm, albo kupić inny n75 albo zaopatrzyć się w wtyczkę pod "nowy" n75, albo dosztukować nową kostkę, lub dolutować do nowego n75 przewody, zabezpieczyć silikonem i wpiąć się w wtyczkę w instalacji..
Prosze jeszcze o porady moze ktos przerabial wtyczke jak to zrobic pomocy z gory dziekóje za porade .pozdrawiam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Gdybyś tylko wyszukiwarki użył ...sebo77 pisze:Prosze jeszcze o porady

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=243352" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotka pożyczona ... co tu za filozofia dwa piny

Dzieki za porady to znaczy ze poza wtyczkami wszystko jest ok.pozdrowienia