Audio golf iv
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Audio golf iv
Witam
Planuje małą przebudowę audio w moim golfie , i chciałbym usłyszeć opinie na temat sprzętu który planuje zamontować
Z przednich drzwi wylecą oryginalne głośniki i na ich miejsce wejdą Rainbow SAX 265.20
Z bagażnika wyleci yakuza i na jej miejsce wejdzie Re Audio 12s4 w 30L closed
wzmacniacz to będzie RODEK R480i
kabelki mam pociągnięte 35mm2
yakuza mnie troszkę wyleczyła z łomotu , i teraz celuje w bardzie jakościowy sprzęt, czy ten zestaw jest w stanie ładnie zagrać ?
w kwestii przodu to rozważam Rainbow SAX 265.20 i Morel tempo 6
Z góry dziękuje za sugestie
Planuje małą przebudowę audio w moim golfie , i chciałbym usłyszeć opinie na temat sprzętu który planuje zamontować
Z przednich drzwi wylecą oryginalne głośniki i na ich miejsce wejdą Rainbow SAX 265.20
Z bagażnika wyleci yakuza i na jej miejsce wejdzie Re Audio 12s4 w 30L closed
wzmacniacz to będzie RODEK R480i
kabelki mam pociągnięte 35mm2
yakuza mnie troszkę wyleczyła z łomotu , i teraz celuje w bardzie jakościowy sprzęt, czy ten zestaw jest w stanie ładnie zagrać ?
w kwestii przodu to rozważam Rainbow SAX 265.20 i Morel tempo 6
Z góry dziękuje za sugestie
Audio golf iv
elektro-house lubie mocny bas ale w miare jakościowy , a jeśli chodzi o suba to dobry wybór ?
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Audio golf iv
W swojej cenie dobry, tylko że on mega ciśnienia nie robi. Zapakuj go w BR, bo lubi to...
Audio golf iv
A coś innego jakościowego co zrobi ciśnienie , np JL AUDIO 10w3 , godny jest uwagi ? lub PB S12 , szukam w miare szybkiego subwoofera co zgra jakościowo i mocno , i skrzynia nie będzie wielka budżet to 350zł na sam głośnik
Audio golf iv
Przemyśle , a co można powiedzieć o tym subie , nr aukcji 1967485462 ? miał może ktoś ?