MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
widzę konkretny zakup na przyszły rok a miało być bez szaleństw i taki dupowozik do jeżdżenia ale jak widać to już choroba której nie da się wyleczyć i dobrze
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
sławomir, mozesz przeczytac i zobaczyc zdjecia w moim temacie bo juz nie chce "smietnika" truckmanowi robic. Ogolnie drzewo podczas jazdy sie na nas obalilo
MKIV Variant by truckman
Jakoś nie widzę siebie w zwykłym samochodzie, chyba że była by to jakaś topowa wersja, albo suvwidzę konkretny zakup na przyszły rok a miało być bez szaleństw i taki dupowozik do jeżdżenia ale jak widać to już choroba której nie da się wyleczyć i dobrze
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
truckman pisze:Jakoś nie widzę siebie w zwykłym samochodzie, chyba że była by to jakaś topowa wersja, albo suv
i tak trzymać ja tam już też powoli zaczynam kompletować graty na wiosnę dystanse 20mm na tył już zaklepane
MKIV Variant by truckman
Merffik, ja sprawdzałem to koło na dystansie 40mm i to dopiero byłby hardcore. Bieżnik poza nadkolem Teraz myślę że jest w sam raz. Pojechałem z tym jednym kołem do pracy i jak się ułożyło na gwincie to jestem jeszcze bardziej zadowolony z powrotu do profilu 40. Gwint mam na zimę podniesiony z tyłu, nie wiem o ile, ale teraz z tą oponą wystarczy tylko trochę obniżyc i bedzie idealnie pozgrywane z oponką lekko w nadkolu. Także wizualnie lepiej niż było jeśli chodzi o spasowanie, a autko troszkę wyżej.
Przed założeniem i skręceniem muszę kupić twarde odboje TATechnics, będzie taczka, ale co zrobić
Przed założeniem i skręceniem muszę kupić twarde odboje TATechnics, będzie taczka, ale co zrobić
MKIV Variant by truckman
Shmatan, apropo, to można jeszcze pół cala zrobić więcej wystawiając rant na zewnątrz. Tylko raczej nie teraz. Chciałbym, ale to może za jakiś czas żeby coś się zmieniło w kole poza kolorem rotoru
MKIV Variant by truckman
Szpula dobra... Daje radę co??
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
steniu4, zobaczymy w sezonie, trzeba kupić ze 3 zabezpieczające śruby i damy radę
Bo jednak Brico to prawie Łazarski busz
Bo jednak Brico to prawie Łazarski busz
MKIV Variant by truckman
truckman, wlaśnie czytałem wcześniej, ale jakoś nie zrozumiałem... chodzi o powierzchnie przyłożenia rantu do rotora/bębna?
MKIV Variant by truckman
Shmatan, tak, tam gdzie teraz są śrubki, to toczy się ładnie nadmiar żeby była równa powierzchnia, rotor na bęben, rant na przód i felga jest szersza
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
Jest pięknie jak na wiosnę go posadzisz będzie idealnie mam nadzieje że u mnie z dystansami będzie podobnie. a tak swoją drogą 9 cali plus dystans 20mm to wizualnie koło na ile cali będzie wyglądać ??