MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
na takiej kozie to nie ma co się brudzić.No no elegancko jeszcze jakbyś tak wrzucił na przód by całego zobaczył
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
Dominik2566, będzie tak jak miało być. Czyli praktycznie tak jak było na tych 8,5 przy et 16. Zobacz sobie na pierwszej stronie jak tam wystawał rant.
Tutaj też tak będzie bo koło nie ma prawa chować się w nadkole.
Tutaj też tak będzie bo koło nie ma prawa chować się w nadkole.
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
truckman, Czyli będzie git a co z tymi lampami z tyłu zmieniasz na pacific i znaczki vw na srebrne ???
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
MKIV Variant by truckman
koło super, gratulacje
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
Dominik2566, no tu jeszcze nie wiem co zrobię. Pomyślę kiedyś nad tym. Raczej będzie dalej na czarno. Zmianę na jaśniej przemyśle jak kupię ori xenon
Cieszę się że się Wam podoba
Cieszę się że się Wam podoba
- Dominik2566
- Ma gadane
MKIV Variant by truckman
truckman, bo jeszcze by mogło być jak masz podwójny kierunkowskaz z przodu dać kierunkowskaz z błotniku pomarańczowy i tylne lampy z pomarańczowym kierunkiem
MKIV Variant by truckman
Dominik2566, nie no bez jaj Albo tak jak mam, albo całe czerwone. Wtedy WOB`y w kierunki i lampy z przodu pół czarne.
ale ten temat to do osobistych przemyśleń.
ale ten temat to do osobistych przemyśleń.
MKIV Variant by truckman
truckman, ja bym tu widzal z tylu oponę 215/40, a przód tak jak piszesz 205/40
MKIV Variant by truckman
GoNzO !!!, nie raczej nie zmienię opony na tyle. Nie w tym sezonie Odpowiada mi to co mam. Opony raczej do wymiany będą jakbym kombinował z rantem.
Mam 215/40 na przód, ale to z sagano się zamieniam po prostu za 205/40 i będzie sztuka za sztukę. Zobaczę u niego 215/40 i pomyślę.
Mam 215/40 na przód, ale to z sagano się zamieniam po prostu za 205/40 i będzie sztuka za sztukę. Zobaczę u niego 215/40 i pomyślę.
MKIV Variant by truckman
225/40 z tyłu wystarczy Ale tak jak mówisz- na przód musi zawitać 205. Z resztą Bartek planował dokładnie to samo Tylko nie zdążył, bo mu się nowego koła znowu zachciało
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
Kolo super i naprawde bedzie wygladal mega na przyszly sezon! Oponkami sie oczywiscie wymienimy i mysle, ze kazdy bedzie zadowolony Milo bylo poznac poprezedniego wlasciciela felunku
Takiej przygody jak spotkala nas przy wyjezdzie po nie, nawet Spielberg by nie wyrezyserowal
Takiej przygody jak spotkala nas przy wyjezdzie po nie, nawet Spielberg by nie wyrezyserowal