heh, pewnie już siedzi w garażu i kręciProgresywny pisze: Coś czuję że Pelton nie wytrzyma do wiosny i przymiarka będzie jeszcze wkrotce.. chłopaki

Moderator: G0 Karcio
heh, pewnie już siedzi w garażu i kręciProgresywny pisze: Coś czuję że Pelton nie wytrzyma do wiosny i przymiarka będzie jeszcze wkrotce.. chłopaki
Taki jest plan, czarny bandyta pełną gębąmayday198x pisze:No kółka na wypasie, będzie mega czarnuch![]()
Ja jestem cierpliwy i poczekam sobie na marzecmayday198x pisze:Dawaj foty z przymiarki
chyba litraShauN pisze:Pele w sobotę przymierzymy...
niecierpliwymlodyBZG pisze:ja majonezy mierze na weekend![]()
![]()
![]()
Może nie w tym temacie, ale fakt: co tam kupiłeś ciekawego? Jakieś diwajsy ma?pelton pisze:a tak w ogóle ananasku to może byś się pochwalił co kupiłeś, to czarne które upalałem![]()
To temacik peltona a ja zapraszam do swojego w dziale mk5...DuDa pisze:Może nie w tym temacie, ale fakt: co tam kupiłeś ciekawego? Jakieś diwajsy ma?pelton pisze:a tak w ogóle ananasku to może byś się pochwalił co kupiłeś, to czarne które upalałem![]()
mogę Ci nawet dać na niej posiedziećShauN pisze:Piotrek ja w sobotę chcę siedzieć przy stoliku na feldze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości