heh, pewnie już siedzi w garażu i kręciProgresywny pisze: Coś czuję że Pelton nie wytrzyma do wiosny i przymiarka będzie jeszcze wkrotce.. chłopaki
[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
Re: [mk IV] SMOŁA by PELE
- mayday198x
- Ma gadane
[mk IV] SMOŁA by PELE
No kółka na wypasie, będzie mega czarnuch
Dawaj foty z przymiarki
Dawaj foty z przymiarki
LOOK AT THIS viewtopic.php?f=89&t=377348" onclick="window.open(this.href);return false;
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
KUPIĘ: TUNEL ŚRODKOWY/KONSOLA MK4
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE
Taki jest plan, czarny bandyta pełną gębąmayday198x pisze:No kółka na wypasie, będzie mega czarnuch
Ja jestem cierpliwy i poczekam sobie na marzecmayday198x pisze:Dawaj foty z przymiarki
chyba litraShauN pisze:Pele w sobotę przymierzymy...
a tak w ogóle ananasku to może byś się pochwalił co kupiłeś, to czarne które upalałem
niecierpliwymlodyBZG pisze:ja majonezy mierze na weekend
Właśnie oddałem nowe dystanse do malowania, niech też będą czarne
Ostatnio zmieniony śr lis 23, 2011 20:22 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
Może nie w tym temacie, ale fakt: co tam kupiłeś ciekawego? Jakieś diwajsy ma?pelton pisze:a tak w ogóle ananasku to może byś się pochwalił co kupiłeś, to czarne które upalałem
- hugo00
- Użytkownik
[mk IV] SMOŁA by PELE
Co do dystansow. W poniedzialek bede zamawial dla siebie wiec jak ktos z wro potrzebuje to dawac info bedzie taniej z ciezka przesylka
Pele dawaj te nowe kola na zime moge ci zmotac kapcie zimowe 18"
Pele dawaj te nowe kola na zime moge ci zmotac kapcie zimowe 18"
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
[mk IV] SMOŁA by PELE
oj pele pele widze ze u ciiebie dalej grubo sie dzieje dobre koło panie ja bym zrobił tak jak ci mowilem :P ale moze faktycznie jak na ciebie to za bardzo extreme choc kilka stronic temu tez ci chodziło to po głowie dobra teraz co dalej kola są i co teraz.....?
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
To temacik peltona a ja zapraszam do swojego w dziale mk5...DuDa pisze:Może nie w tym temacie, ale fakt: co tam kupiłeś ciekawego? Jakieś diwajsy ma?pelton pisze:a tak w ogóle ananasku to może byś się pochwalił co kupiłeś, to czarne które upalałem
btw. Piotrek ja w sobotę chcę siedzieć przy stoliku na feldze
[mk IV] SMOŁA by PELE
fasd, muszę się trochę zająć detalami w środku auta, chcę dopieścić kilka rzeczy będę na bieżąco pisał co i jak, koncepcja już jest
mogę Ci nawet dać na niej posiedziećShauN pisze:Piotrek ja w sobotę chcę siedzieć przy stoliku na feldze