Wczoraj zakupiłem drugiego golfa IV 2000 za 3tys zł tylko z zajechanym silnikiem 1.6

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
schematy są takie same...tylko kable mają inna długość.xXAdiXx pisze: Macie jakieś schematy elektroniki silnika w angliku
z tego co kojarzę to wszystkie 1.8 w mk4 są na linkęxXAdiXx pisze:jescze jedno bo zauważyłem że są dwie konstrukcje tych silników z przepustnicą na linkę i elektroniczną. który lepszy bo tego co oglądałem ma elektroniczną
No nie do końca, a powiedziałbym, że nawet wprost przeciwnieQto pisze:z tego co kojarzę to wszystkie 1.8 w mk4 są na linkę
Może masz rację...ale sprawdzałem teraz w Etce i są linki gazu do AGN, AGU, ARZ, AUM i nawet AUQYuri pisze: Qto napisał(a):z tego co kojarzę to wszystkie 1.8 w mk4 są na linkę
No nie do końca, a powiedziałbym, że nawet wprost przeciwnie. Jeśli chodzi o 1.8T, to chyba tylko AGU jest na lince, a reszta na potencjometrze.
chociażby tym że AGN nie ma turbinyxXAdiXx pisze:czym różnią się te dwa silniki? tak orientacyjnie;)
samo się nie włożyłoxXAdiXx pisze:ale w moim jest xD czyżby ktoś włożył ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość