[Bora] czarnula w combi by vwbartus
Moderator: G0 Karcio
koło hmmm sam nie wiem Artec L czy alphardy pomoże ktoś w wyborze ??
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
Weź pod uwagę to że z Alphardami przy ich ET możesz mieć problem na codzień - wiesz ile ja miałem przygód z policją Hmmm, o Artecach można już chyba spokojnie mówić że są kultowe. Z kolei Alphardy są rzadkością (podobno ), przynajmniej w PL. Ciężki wybór... Ja tu jestem bezradny, bo obie opcje są jak najbardziej ok. W imieniu Bartka proponuję sondę
póki co przyszedł prawie nowy bo po przebiegu około 3 tys km gwint Weietc z regulacją twardości z przodu i z tyłu
Jak coś to KW inox jest na sprzedaż na wiosnę
Jak coś to KW inox jest na sprzedaż na wiosnę
dziś przymierzyłem dwa koła i chyba decyzja już zapadła jakie koła będą na nowy sezon
Hmm swoją drogą już je chyba na forum widziałem. Ktoś śmigał chyba na takich/podobnych. Tak czy siak fela kox
miskieusz, pewnie chodzi Ci o mnie? Alphardy do przymiarki ściągnąłem ze swojego auta, a Arteci... ze swojego balkonu Przymierzyliśmy, pomyśleliśmy, i doszliśmy do wniosku że jednak Artec lepiej wygląda na Variancie
o widzisz! wiedziałem, że dobrze mi się kojarzyło:pTrewor87 pisze: pewnie chodzi Ci o mnie?
Osobiście te arteci mi nie podchodzą ale wiadomka co to lubi
swoją droga spoko komplety felg
Chcieliśmy najpierw przymierzyć 2 Arteci i potem 2 Alphardy, ale mieliśmy tylko dystanse 20mm, które na przód do Arteców były za wąskie i nie dałoby rady opuścić auta z lewarka...
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dopracowanie tego auta powala... Środek ze wszystkimi detalami robi mega wrażenie...
Rewelacyjna borówa. Czerń i chrom pakiet robią robotę, środek też na wielki + ale wg mnie bardziej pasuje kierownica pikowana z wersji Pacific, ale to tylko moje zdanie.
Koło merca jest mega, przejrzałem parę stron tematu i szczerze to zdziwiłem się, że wybrałeś parabole zamiast czarnych merców. Pozdrawiam i nie życzę powodzenia w modach, bo chyba nie masz już czego zmieniać bo wszystko jest już chyba na najwyższym poziomie.
Koło merca jest mega, przejrzałem parę stron tematu i szczerze to zdziwiłem się, że wybrałeś parabole zamiast czarnych merców. Pozdrawiam i nie życzę powodzenia w modach, bo chyba nie masz już czego zmieniać bo wszystko jest już chyba na najwyższym poziomie.
To były czasy kiedy Bartus uważał że 18" i mocna gleba to za dużo do rodzinnego auta. Na szczęście te czasy już minęłyJacekB pisze:zdziwiłem się, że wybrałeś parabole zamiast czarnych merców.
Parę detali i fantów jeszcze trzeba poszukać i zamontować...JacekB pisze:chyba nie masz już czego zmieniać