Pozdrawiam Mateusz.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
odczytać jaki masz, poprosić o forumowicza ze swojej okolicy o użyczenie na 5 minut i się wyjaśniTopiruss pisze: zastanawiałem się nad przekaźnikiem wentylatorów ale nie jestem pewien czy on jest zepsuty a nie chce iść w koszta
pytałeś jakiegoś forumowicz że od razu tak twierdzisz? jak nie to zbastuj bo oceniasz innych chyba po swoim zachowaniu.Topiruss pisze:dobre dobre jak macie pisac takie odpowiedzi to zastanowcie sie 2 razy zanim to napiszecie bo to tylko bzury i nic na temat.
jak wyłączysz ECON to załączasz AUTO lub ręcznie klimę a jeśli temp na zewnątrz przekracza 5 stopni to załącza sie kompresor klimy = załączają się wentylatoryTopiruss pisze: nie wiem co z tymi wentylatorami mam ze jak wylacze ECON to kreca sie oba a gdy wlacze ECON to nie kreci sie zaden z dwoch..
grg474 pisze:jak wyłączysz ECON to załączasz AUTO lub ręcznie klimę a jeśli temp na zewnątrz przekracza 5 stopni to załącza sie kompresor klimy = załączają się wentylatory
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości