vento - Długość pasów bezpieczeństwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
posiadam ventyla eur 96' 1.9 tdi.
Problemem jest to ze tylne pasy są bardzo krótkie i niewygodnie zapina się fotelik.
Z czego można by te pasy podmienić?
Z golfa 4 są dłuższe ? Pasują p&p ?
posiadam ventyla eur 96' 1.9 tdi.
Problemem jest to ze tylne pasy są bardzo krótkie i niewygodnie zapina się fotelik.
Z czego można by te pasy podmienić?
Z golfa 4 są dłuższe ? Pasują p&p ?
Długość pasów bezpieczeństwa
Ja osobiscie przy pasach bym nie kombinowal, ale jak założysz te z przodu do tylu to powinno być lepiej
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
poduszki są.
Da radę założyć te z tyłu do przodu?
Lepiej żeby były z wersji bez poduszek czy nie ma znaczenia?
Da radę założyć te z tyłu do przodu?
Lepiej żeby były z wersji bez poduszek czy nie ma znaczenia?
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Pim, to jaki ty fotelik chcesz zapiąć w pasy? Mam dziecko 3 letnie, więc temat fotelików nie jest mi obcy i jeszcze NIGDY nie miałam problemów z zapięciem fotelika Tym bardziej, że teraz tylko sporadycznie śmiga z przodu - nie mam poduszek, zawsze siedzi na tylnych siedzeniach
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
No i co z tego że są?Nie wolno jedynie przewozić w takim wypadku nosidełka odwróconego do kierunku jazdy,normalny fotelik jak najbardziejPim pisze:poduszki są.
O nosidełku tu mowa. Mały ma dopiero niecałe 3 mce, choć waży jakieś 8 kg.
Niestety wasze odpowiedzi póki co nic nie wnoszą do tematu...
Niestety wasze odpowiedzi póki co nic nie wnoszą do tematu...
rozwija. U ziomka w ventylu jest to samo ;)5 -10 cm więcej i by się zapinało lux nosidełko, a tak to jest cięzko- trzeba na sile dociskać do kanapy by starczył pas.
Sprawa się wyjasniła - cenne centymetry uciekly przez to ze uszkodzona mialem regulacje, a dokladniej zle zlozona;) 5 cm pasu więcej i juz jest ok.
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Jednak wniosłyPim pisze:Niestety wasze odpowiedzi póki co nic nie wnoszą do tematu...
Pim pisze:cenne centymetry uciekly przez to ze uszkodzona mialem regulacje, a dokladniej zle zlozona;) 5 cm pasu więcej i juz jest ok
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"