Nie działa wskaźnik teperatury
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
W mk3 Vagiem nie połączysz się z zegarami
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
- kazik199216
- Mały gagatek
Witam
Nie znalazłem nigdzie żeby ktoś miał taki sam problem jak ja ale tu jest podobny więc postanowiłem sie przyłączyć.
Samochód Vw mk3 gti z 94r silnik 2,0 8v oznaczenie 2e
Zatem mój problem polega na tym ze mój wskaźnik w ogóle nie pokazuje temperatury po przekręceniu stacyjki minimalnie sie podnosi ale to zeby to zauważyć trzeba sie przyjrzeć. Licznik już zmieniałem (na liczniku z jahre ciągle mryga kontrolka ze jest mało wody ) i nic to nie daje czujniki (te w tym plastikowym trójniku) też zmieniane i dalej bez zmian oraz jeszcze nie załącza się wentylator
Nie znalazłem nigdzie żeby ktoś miał taki sam problem jak ja ale tu jest podobny więc postanowiłem sie przyłączyć.
Samochód Vw mk3 gti z 94r silnik 2,0 8v oznaczenie 2e
Zatem mój problem polega na tym ze mój wskaźnik w ogóle nie pokazuje temperatury po przekręceniu stacyjki minimalnie sie podnosi ale to zeby to zauważyć trzeba sie przyjrzeć. Licznik już zmieniałem (na liczniku z jahre ciągle mryga kontrolka ze jest mało wody ) i nic to nie daje czujniki (te w tym plastikowym trójniku) też zmieniane i dalej bez zmian oraz jeszcze nie załącza się wentylator
- Paweł Marek
- V.I.P.
no to wiązka od czujnika (styk 2 i 4 ) aż do licznika do przejrzenia) , we wtyczce między 2 i 4 ma być zasilanie 12V po włączeniu zapłonu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- kazik199216
- Mały gagatek
Sprawdzałem to zasilanie i między stykiem 2 i 4 mam nie całe 10V dokładnie 9,8 może takie być czy musi być 12V
czy mógłby mi ktoś podać rysunek pinów ecu do golfa 3 1.8 silnik AAM ?? bo mam watlipowsci bo znalazlem kilka