Mam pytanie: czy da sie rozebrac tapicere z drzwi gdy są one zamkniete?

Chodzi o to ze drzwi odmowily mi posluszenstwa, zamknalem je i teraz nie da sie ich otworzyc, ani z zewnatrz ani z wewnatrz.
Mial ktos cos takiego?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
o widzisz - mam takie pytanie - czy to kółko pod korbką to się ciężko przesuwa? Kiedyś próbowałem i nie mogłem - chyba że w złą stronę. Bo potrzebuję zdjąć korbkę a nie chciałbym nic spierniczyć.$limak pisze:Najpierw ściągnij osłonkę uchwytu wewnątrz drzwi, masz tam chyba dwie śrubki. Odkręć je, później przesuń w lewo to kóleczko co masz pod korbkądo szyb (chyba ze masz elektryczne),
to kólko musisz przesunąc w przeciwna strone niz ramie korbkiPawelP pisze:o widzisz - mam takie pytanie - czy to kółko pod korbką to się ciężko przesuwa? Kiedyś próbowałem i nie mogłem - chyba że w złą stronę. Bo potrzebuję zdjąć korbkę a nie chciałbym nic spierniczyć.$limak pisze:Najpierw ściągnij osłonkę uchwytu wewnątrz drzwi, masz tam chyba dwie śrubki. Odkręć je, później przesuń w lewo to kóleczko co masz pod korbkądo szyb (chyba ze masz elektryczne),
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości