Skaczące obroty
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Skaczące obroty
a umnie jest na odwrot jak jest zimny to obroty trzymaja 3 tys a jak cieply to chodzi normalnie 650 i nawet nie drgnie.
Skaczące obroty
a wiec dzieje sie tak samo jak u Ciebie na zimnym nic sie nie dzieje a na cieplym cyka. Tylko czy tak wlasnie ma byc to nie mam pojecia
Skaczące obroty
kurde wlasnie tez sie zastanawiam. moze kupieten zawor na szrocie i sie sprawdzi najwyzej 2 dychy strace he
Skaczące obroty
a wiec założyłem dziś inny elektrozawór z samochodu kumpla i nic zadnej poprawy. Nie wiem juz co moze byc przyczyna. Jest mozliwe ze listwa wtryskowa a dokladniej ktorys z wtryskiwaczy jest walniety?
Skaczące obroty
kurde a ja tego zawora nie moglem dostac u mnie . jest taka opcja ze lewe powietrze ssie gdzies. bo.... dzis odpalilem auto i obroty byly rowne 650 auto stalo z górki i chcialem zjechac na luzie i jak sie auto toczylo to obroty mi falowaly a jak zatrzymalem go to normalnie 650.nie wiem o co biega. i po mechanikach jezdzialem i nic nikt nic nie wie. kurde...
Skaczące obroty
no wlasnie u mnie tez mechanicy nie wiedza.A ja zmienilem uszczelke pod kolektorem ssacym a ta pod przepustnica jest tez dobra wiec nie wiem gdzie by lapal to powietrze. Tyle ze u mnie gasnie tak na gazie a na benzynie nie zgaśnie
Skaczące obroty
mi gasnat to nie gasnie wogole. tylko te cholerne obroty.moze przepustnica ale wymienialem juz i dalej to samo. a obroty masz dobre tzn nie faluja. bo moze czujnik halla wymien
Skaczące obroty
Witam, z tego co pamiętam czujnik Halla w aparacie zapłonowym nie jest odpowiedzialny za obroty na biegu jałowym. Ja bym szukał problemu w przepustnicy. Pozdrawiam!
Skaczące obroty
to musisz sie z tym pogodzic ja pol roku tak jezdze jak go zapale to wyje.i nic kupa czesci dobrych w garazu brak kasy a auto chodzilo jak chodzi. bez zmian