Jakie radio ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jakie radio ??
Witam! Nie chcialem zakladac nowego topicu ale sa tutaj ludzie ktorzy sie lepiej ode mnie znaja na sprzecie ..
Do rzeczy:
Z tanszych podobno lepszy clarion db358 rmp niz pionek 2800 mpb. Lepiej kupic ktorys z tych 2 czy moze dolozy do jvc, np modelu KD-G612? albo pionka 4800 ? nie musi to grac nie wiem jak bosko, bo i tak beda raczej podpiete standardowe glosniki i sub+wzmak .... oraz tweetery z ktorymi tez mam problem, co wybrac. Jesli nie te to z jakich firm do 450 -530 pln polecacie?
Pozdrawiam Gashkas
Do rzeczy:
Z tanszych podobno lepszy clarion db358 rmp niz pionek 2800 mpb. Lepiej kupic ktorys z tych 2 czy moze dolozy do jvc, np modelu KD-G612? albo pionka 4800 ? nie musi to grac nie wiem jak bosko, bo i tak beda raczej podpiete standardowe glosniki i sub+wzmak .... oraz tweetery z ktorymi tez mam problem, co wybrac. Jesli nie te to z jakich firm do 450 -530 pln polecacie?
Pozdrawiam Gashkas
-
- Mały gagatek
pioneer deh 2800 to nic specjalnego, ten clarion jest na pewno lepszy,ma wiecej bajerów.
jvc ponoć są coraz lepsze ale mnie i pare innych osob z forum te radyjka nie przekonują, ja bym wybrał pionka deh4800- dużo osob z forum go zachwala.
moim zdaniem wybieraj miedzy pioneerem deh4800 a clarionem db358rmp, tu masz link do niego(cena atrakcyjna): http://www.allegro.pl/item112205553_cla ... ancji.html
jvc ponoć są coraz lepsze ale mnie i pare innych osob z forum te radyjka nie przekonują, ja bym wybrał pionka deh4800- dużo osob z forum go zachwala.
moim zdaniem wybieraj miedzy pioneerem deh4800 a clarionem db358rmp, tu masz link do niego(cena atrakcyjna): http://www.allegro.pl/item112205553_cla ... ancji.html
-
- Mały gagatek
ogolnie wyrobów boschmann'a nie polecam zarówno ja jak i wiekszosc forumowiczów, chociaż nie wiem jak ta firma stoi z tweeterami, moze inni sie wypowiedzą na ten temat.
ja wolalbym cos takiego : http://www.allegro.pl/item112669425_glo ... anzar.html
tylko ze cena wyzsza.
pozdro
ja wolalbym cos takiego : http://www.allegro.pl/item112669425_glo ... anzar.html
tylko ze cena wyzsza.
pozdro
-
- Mały gagatek
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
z przodu planowalem ... bo narazie sprawa wyglada tak: oryginalne glosniki w podszybiu (87mm), oryginalne z tylu (4x6) i dojdzie mala tubka ...
to moze te z przodu zmienic?
np 1
2
3
albo tyl? na jakies dwudrozne -> np te
edit:
maly off topic - zeby sciagnac oslonke glosnikow z podszybia w mkII trzeba odkrecic srubke jedna i co dalej ..? sa jakies zatrzaski albo cos .. ?? bo nie wiem ile tam jest miejsca na glosnik ...
to moze te z przodu zmienic?
np 1
2
3
albo tyl? na jakies dwudrozne -> np te
edit:
maly off topic - zeby sciagnac oslonke glosnikow z podszybia w mkII trzeba odkrecic srubke jedna i co dalej ..? sa jakies zatrzaski albo cos .. ?? bo nie wiem ile tam jest miejsca na glosnik ...
Gashkas, musisz delikatnie odczepic zaslepke odkrecic srobke i wysunac ta puleczke pojdzie lekko:)Z powrtotem wystarczy wsunac tam sa takie 3 blaszki:) napewno dasz rade to proste:)Powodzenia w pracach:)
[ Dodano: 04 Lip 2006 02:23 ]
a miejsce jest! na 87mm po kombinacjach nawet na 100mm:) Gorzej z ich przykreceniem! Ja uzylem kombinerek i malej koncowki krzyzakowej:) powodzenia w pracach:)
[ Dodano: 04 Lip 2006 02:23 ]
a miejsce jest! na 87mm po kombinacjach nawet na 100mm:) Gorzej z ich przykreceniem! Ja uzylem kombinerek i malej koncowki krzyzakowej:) powodzenia w pracach:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Wejdz na strone Elco Exim, tam maja wyprzedaz na glosniki mb quart 87mm za 90pln i 4x6 mac audio w promocji jak dobrze pamietam 79pln. Za te pieniadze nie kupisz nic lepszego.MB Quart przecenione sa z 299pln... Radio cd z mp3 Blaupunkt w Bialymstoku (w sieci avans chyba) 299pln brutto i pasuje do wygladu deski vw. Czyli 460pln i juz znosny zestaw. Pozdrawiam.