więc tak troche mi obroty falowały, więc go postanowiłem przeczyścić (nie wiem co mi do głowy strzeliło
 ) i tak, na lpg chodzi bardzo ładnie, a na pb gaśnie, a gdy przytrzymam na powiedzmy 2tys obr. to falują obroty w granicach 300, tzn np od 1800 do 2100, gdy puszcze gaz to zaraz gaśnie, chyba później coś pokręciłem z ustawieniem przepustnicy, dawką paliwa, w środku nic nie było ruszane, tzn skład mieszanki itp, membrana wzbogacania mieszanki i pompki przyśpieszającej są dobre. Nie wiem, czy może coś zapchałem w środku przez przypadek, czy co. Ale wg mnie te ustawienia jak były  wcześniej to i tak teraz są, może ma ktoś jakiś pomysł?
 ) i tak, na lpg chodzi bardzo ładnie, a na pb gaśnie, a gdy przytrzymam na powiedzmy 2tys obr. to falują obroty w granicach 300, tzn np od 1800 do 2100, gdy puszcze gaz to zaraz gaśnie, chyba później coś pokręciłem z ustawieniem przepustnicy, dawką paliwa, w środku nic nie było ruszane, tzn skład mieszanki itp, membrana wzbogacania mieszanki i pompki przyśpieszającej są dobre. Nie wiem, czy może coś zapchałem w środku przez przypadek, czy co. Ale wg mnie te ustawienia jak były  wcześniej to i tak teraz są, może ma ktoś jakiś pomysł?EDIT: to samo jest i na zimnym i na ciepłym

Membrana układu wzbogacania mieszanki na 100% jest dobra? A rurka emulsyjna jest ok? Tzn wkręcona na miejsce? Drożna? Skład mieszanki regulowałeś? Z ustawieniem przepustnicy nie można nic pokręcić, albo będziesz miał wysokie obroty albo całkiem niskie. Najlepiej raz jeszcze go wyczyść, przedmuchaj wszystkie podciśnienia itp. Sprawdź wężyki czy są szczelne i czy poprawnie je podłączyłeś. Schematy dostępne są na forum. Podstawa pod gaźnikiem jest ok?
  Membrana układu wzbogacania mieszanki na 100% jest dobra? A rurka emulsyjna jest ok? Tzn wkręcona na miejsce? Drożna? Skład mieszanki regulowałeś? Z ustawieniem przepustnicy nie można nic pokręcić, albo będziesz miał wysokie obroty albo całkiem niskie. Najlepiej raz jeszcze go wyczyść, przedmuchaj wszystkie podciśnienia itp. Sprawdź wężyki czy są szczelne i czy poprawnie je podłączyłeś. Schematy dostępne są na forum. Podstawa pod gaźnikiem jest ok?
 Ruszałeś ten element? Posprawdzaj wężyki podciśnień na początek.
  Ruszałeś ten element? Posprawdzaj wężyki podciśnień na początek.