Lampka w schowku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampka w schowku
Witam, nie swieci mi lampka w schowku. Wyjale ja i byla tam uszkodzona zarowka. Wymienilem ja ale ta nie swieci. Podejrzewam ze mogl bezpiecznik sie spalic ale niewiem ktory to i gdzie go znalezc. Prosze o jakies namiary. Poza tymze schowka wystaje mi jakis gruby czarny kabel zakonczony koncowka takiego typu jak kiedys podlaczane byly myszki do komputera czyli 2 rzedy otworow w trapezowej obudowie. od czego to moze byc?
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Lampka w schowku
od tej lampki nie ma bezpiecznika który by odpowiadał tylko za nią, coś z mikrowłącznikiem jest pewnie nie tak
Lampka w schowku
domyslam sie ze jest bezpiecznik pod ktory procz tej lampki podpiete sa jeszcze inne elementy tylko nie wiem jakie. Chodzi Ci o wlacznik w schowku?
Lampka w schowku
NIkt nie wie od czego ten kabel?? A co z tym mikro wlacznikiem w schowku? Gdzie on jest? w ktorym miejscu?
Lampka w schowku
Zmieniarka USB/SD, elementy zestawu głośnomówiącego. To trochę wróżenie z fusów.
Raczej obstawiam zmieniarkę usb/sd
Raczej obstawiam zmieniarkę usb/sd
- Pablo Corrado
- Forum Master
Lampka w schowku
Wyłacznik światła w schowku jest od tyłu, mniej więcej w polowie długości schowka. Nie zobaczysz go od przodu. Musisz zdjąć zaślepkę z boku deski i może wtedy. Ale żeby go wyjąć to lepiej wyjąć cały schowek.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
- Pablo Corrado
- Forum Master
Lampka w schowku
Najpierw musisz zdjąć boczek deski rozdzielczej o dstrony pasażera. Następnie wypiąć taki pionowy element-cienką listewkę pomiędzy zawiasami drzwi a deską, potem wykręcić 3 śruby u gory schowka-zobaczysz je jak otworzysz schowek, następnie 3 na dole nad nogami pasażera.
Zostaje jeszce jedna śruba. Aby sie do niej dostać musisz wypiąć prostokatny plastik nad popielniczką (od spodu pod konsolą klimatyzacji) i pod nim zobaczysz ów śrubkę.
Na końcu przesuwasz schowek w stronę drzwi pasażera - jakbyś chciał wysunąć z deski i wychodzi.
Równocześnie z wysuwaniem, musisz odpiąć wtyczkę lampki i wyłącznika lampki, oraz zdjać rurkę nawiewu z tyłu.
Zostaje jeszce jedna śruba. Aby sie do niej dostać musisz wypiąć prostokatny plastik nad popielniczką (od spodu pod konsolą klimatyzacji) i pod nim zobaczysz ów śrubkę.
Na końcu przesuwasz schowek w stronę drzwi pasażera - jakbyś chciał wysunąć z deski i wychodzi.
Równocześnie z wysuwaniem, musisz odpiąć wtyczkę lampki i wyłącznika lampki, oraz zdjać rurkę nawiewu z tyłu.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
Sprzedam:
Lampka w schowku
Heh okazało sie ze winna jest sama lampka, w ktorej poluzowala sie dioda. Polutowałem i juz gra