autor: darrrrekdaro » wt lis 15, 2011 11:08
wiecie chłopaki .. bo jeżeli to było cały czas tak jak jest dotychczas a ja sie niepotrzebnie stresuje to nie ma o czym gadać ( przy okazji dowiedziałem się, że moge sobie dokupić licznik ;p ) tylko w ogóle wtedy co te lampy zmieniłem nastąpił szereg dziwnych rzeczy w jednym czasie przy moim golfie i narazie ,, obserwuje dziada ,, . powiem po krótce . okazalo się, ze w prawej lampie nie mruga kierunek, zdjalem zderzak wyjałem zarowke wygiąłem bardziej tą blaczke od zarówki ku górze i zaczela działać ale jak sprawdzalem momentami czy ona działa czyli włączałem kierunek i dajmy na to nie mrugała to aż pażyło mnie w palce przy tych kabelkach i kurde wszedłem do auta a tam coś śmierdzi jakby przypaliło ... później stweirdzielm ze sprawdze czy mrugają na awaryjnych .. zaś tutaj problem bo chce wcisnać przycisk awaryjnych a on zablokowany tak jak by tam była blenda.. puste miejsce ;/ no to ja kupa w majtach niemalże ale wciskałem to i strzeliło no i działa teraz tak jak działac powinno.
Denerwuje mnie tylko to, że kiedy za kazdym razem odpalam auto i przestawiam na pokzywanie sredniego spalania to po chwili wskakuje na temperature nie wiem dlaczego ( odlacze kleme na chwile i sprawdze czy pomoze ) i wkurza mnie też to, ze z nawiewu mi jeszcze pośmierduje tą spalenizna dziwną. Musze zobaczyc tez na bezpieczniki czy wszystkie są ok.
Ostatnio zmieniony wt lis 15, 2011 12:48 przez
darrrrekdaro, łącznie zmieniany 1 raz.