Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Myślałem też o MK6 R albo Scirocco R, ale na takie auto mógłbym sobie najwcześniej pozwolić za 2 lata
Jezeli ktos jest milosnikiem to rzeczywiscie czworka wymiata za to piatka sprawuje sie idealnie w codziennym uzytkowaniu , gdzie czworka szczegolnie na sportowym zawiasie nie na kazda droge sie nadaje. podsumowujac: jezeli ktos ma drugie auto do jazdy na codzien bez zastanowienia czworka, jezeli erka na byc jedynym autem do codziennego uzytku piatka zdecydowanie wygrywa
Bylem obejrzec to R rozbite ktore stoi w olsztynie, gdyby ktos byl zainteresowany to troche zdjec zrobilem ale nie wyglada to zbyt ciekawie a cena 59 + vat chyba chyba nie jest zbyt okazyjna
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
ponad 70tys. za to auto? jeszcze trzeba sprawdzic czy jest sens go robic, tak jak pisalem koszt tej R zrobienia to ok 25tys. byle nie była podłga z ryflowana, jesli jest to naprawa pochłonie duzo duzo wiecej pieniedzy, ale nie powiem, że nie warto. Mało zakładów w PL by się podjęlo aluminium
Podłoga ok dach tez co dziwne przy takim strzale, podłużnice pogięte
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
czy strefa zgniotu? bo moze nie był to super mocny strzał jak sie wydajekarpi78 pisze:podłużnice pogięte
najgorsza jest słaba dostepnosc ebay tylko i wyłacznie pierdołki w ASO
Przedni pas I strefa zgniotu lezy obok podłużnice pogięte niestety
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Też myślę o R20 MKVI ale trzeba jeszcze poczekać jak cena spadnie i będzie trochę używek w sprzedaży.Jak potrzymasz golfa z dwa lata jeszcze to może nabierze na wartości a na pewno nie straci a R20 będą szły w dól Ja na Twoim miejscu to wystawił bym na Mobile de.Rafit pisze:Myślałem też o MK6 R albo Scirocco R, ale na takie auto mógłbym sobie najwcześniej pozwolić za 2 lata
www.proturbo.com.pl
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
W przypadku Golfa R32 w MK4 niestety nie ma to sensu. W DE mają pełno R więc nikt nie będzie jechał po taki samochód specjalnie do PLdaniel1d pisze:Ja na Twoim miejscu to wystawił bym na Mobile de.
Wszystko zależy od ceny i stanu a tam ceny R32 są niezłe.
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek
ja raz wystawiłem z ciekawości kumpla R 32 MK4 na mobile i przyszło z pięć maili po włosku, angielsku, niemiecku i rosyjsku i był jeden tel z włoch.
szybkistefan, to może chcesz mi moje auto na mobile wystawić. Kiedyś wystawiłem swoją jette '84 to pojechała do Irlandii
daniel1d, fajnie by było jakby ta R została w Polsce, bo takich to u nas niestety mało.
daniel1d, fajnie by było jakby ta R została w Polsce, bo takich to u nas niestety mało.
U nas to raczej ciężko będzie z sprzedażą.Rafit pisze:daniel1d, fajnie by było jakby ta R została w Polsce, bo takich to u nas niestety mało.
www.proturbo.com.pl
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://www.autoverwertung-huber.ch/occa ... -4-r32.asp" onclick="window.open(this.href);return false; a ja uwazam ze to jest bardzo ciekawa oferta. wyrwac za 6,5 tys franków. a do naprawy dużo nie ma. A jak to auto ze Szwajcarii raczej zadbane bywają.