Wymiana zamka Lewy przód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Misza1122
- Forum Master
- Kontakt:
Wymiana zamka Lewy przód
Witam panowie. Mam taki problem otóż przymierzam się zamiast do naprawy mikrostyku do zakupu zamka i tu zastanwienie: używany czy nowy? Jak używany do jakiej kwoty i od kogo?
Proszę od pomoc, bo może ktoś ma jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?
To dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam
Proszę od pomoc, bo może ktoś ma jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?
To dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam
- Misza1122
- Forum Master
- Kontakt:
Wymiana zamka Lewy przód
Ile Cie to kosztowało? Z jakiego modelu?
Ktos jeszcze cos wie na ten temat?
Ktos jeszcze cos wie na ten temat?
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wymiana zamka Lewy przód
Daj sobie spokój z używkami. Stan krańcówki w każdym z nich jest zawsze na wykończeniu.
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)
- Pablo Corrado
- Forum Master
Wymiana zamka Lewy przód
Albo kup oryginał, albo kup porządny mikrostyk (SAIA Burgess-hermetyczny), spokojnie rozbierz zamek i wymień.
Używka Ci może zaraz paść, co jest bardzo prawdopodobne i znów będziesz miał robotę.
Używka Ci może zaraz paść, co jest bardzo prawdopodobne i znów będziesz miał robotę.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
- conrad81
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wymiana zamka Lewy przód
mikrostyk kupisz w sklepie ELFA polecam ten index 35-824-12
Zamontowałem już chyba ze 30 takich z blaszką oraz poprawiłem drugie tyle zimnych lutów na płytce drukowanej zamka i jak dotąd po sobie jeszcze nie musiałem poprawiać.
Zamontowałem już chyba ze 30 takich z blaszką oraz poprawiłem drugie tyle zimnych lutów na płytce drukowanej zamka i jak dotąd po sobie jeszcze nie musiałem poprawiać.
Są dwa rodzaje nadsterowności: klasyczna i zaaajebiesta:)
Wymiana zamka Lewy przód
koledzy miałem problem z zamkiem w swoim mk4
zajechałem do serwisu vw za nowy zamek powiedzieli mi ponad 300 zł ( nie pamiętam dokładnie ile ) plus wymiana łącznie 500 zł, śmiech na sali,
zakupiłem używany ori zamek od wersji 5 drzwiowej za 40 zł, przy pomocy tej fotoporady :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p3041990" onclick="window.open(this.href);return false;
sam wymieniłem zamek i mam w kieszeni 460 zł na dalsze mody
zastanawiałem się nad zamiennikiem, ale wielu użytkowników tego forum stanowczo odradzało taki zakup, twierdząc iż zamiennik wcześniej panie niż ori używka
zajechałem do serwisu vw za nowy zamek powiedzieli mi ponad 300 zł ( nie pamiętam dokładnie ile ) plus wymiana łącznie 500 zł, śmiech na sali,
zakupiłem używany ori zamek od wersji 5 drzwiowej za 40 zł, przy pomocy tej fotoporady :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p3041990" onclick="window.open(this.href);return false;
sam wymieniłem zamek i mam w kieszeni 460 zł na dalsze mody
zastanawiałem się nad zamiennikiem, ale wielu użytkowników tego forum stanowczo odradzało taki zakup, twierdząc iż zamiennik wcześniej panie niż ori używka
mk4 by bamber137
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymiana zamka Lewy przód
300 zl to i tak Tanio .
Bylem z miesiac temu w salonie Skody i pan powiedzial, ze zamek moze mi sprzedac ( po jakims tam uznaniowym rabacie ) za 596 zl - cena bez wymiany oczywiscie - tylko sama czesc
Bylem z miesiac temu w salonie Skody i pan powiedzial, ze zamek moze mi sprzedac ( po jakims tam uznaniowym rabacie ) za 596 zl - cena bez wymiany oczywiscie - tylko sama czesc
-
- Mały gagatek
Wymiana zamka Lewy przód
Jesli chodzi o zamek jak kupilem uzywany 80 pln dalem smiga do tej pory pieknie.Wymiana?? Powiem ci ze szkoda palcic boczek rozebrac wyjąć szybe odkrecic blache i masz juz zamek.Jedyne w co musisz sie wyposażyc to klucz dwunastokątny.Caly zestaw kupilem w prktikerze za 20 zl.Naprawde nic trudnego.Jak cos pisz pw
Od pasji zaczyna się wszystko!