Schemat bezpieczników do VW FOX
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Jestem posiadaczem VW FOX z 2008 r 1.2 cm3 ,i zamontowałem światełka do jazdy dziennej podpinając się pod jeden z bezpieczników. Zaznaczę że nie posiadam książki z rozpiską który bezpiecznik do czego jest przypisany i szukanie na google i forach nie znalazło efektu końcowego. I tu moje zapytanie: Nie posiada może ktoś z forumowiczów schematu bezpieczników do Fox-a. Byłbym wdzięczny za schemat.Pozdrawiam.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Schemat bezpieczników do VW FOX
Ok będę wdzięczny .jaszczur pisze:Jey_Di, mam tylko rozpiską przekaźników jak cię to urządza
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Schemat bezpieczników do VW FOX
proszę bardzo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki za wstawkę .Liczę że może jeszcze ktoś coś dorzuci bo nie wiem pod jaki bezpiecznik się podłączyłem ,a światełka mają w sobie przekaźnik który może załącza inne urządzenia w pojeździe. Tak miałem w moim aucie podłączając się pod plus po przekręceniu stacyjki ale gdy uruchomiłem silnik to się włączał wentylator z klimy ,co zmusiło mnie do szukania innego przyłącza. Jeszcze raz dzięki za wszystko co jest i co może się pokazac.
Proponuję poszukać informacji dotyczącej montażu świateł dziennych na forum polo i skody. Powinno być podobnie.
Chodzi o plus po stacyjce.
Chodzi o plus po stacyjce.