[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS18")
Potrzebuje manuala skad wziac i jak zalozyc te odboje 

TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
showtime teraz nie widze, ale gdzies na alledrogo mozna dostac. Wyglada to jak gumowe podkowki gdzies grubosci 2cm. Z racji, ze maja przeciecie wciskasz je poprostu na teleskop amora. Z przodu np. przez sprezyne, a z tylu u nas inwencja wlasna
. Tak kladziesz sobie odpowiednia ilosc, zeby amor nie mial za duzego skoku i zatrzymywal sie na wlasnie tych gumach. Rownie dobrze moglby to byc gumowy walec odpowiednio dociety, ale ciezej bylo by go wcisnac 

sagano88, tych klipsów nie ma sensu zakładać, ja kiedyś je miałem i powylatywały mi one. Gdybym jeździł na tym ustawieniu zawiasu co teraz to już bym miał po rantach błotników. Tylko twarde odboje TA TECHNIX dają rade 

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GoNzO !!!, dobrze wiedziec, ze TA daja rade. Czyli nie ma co kombinowac tylko kupic gotowce. A i powiedz mi czy zalozyles je w takiej dlugosci jak byly czy cos skracales? Dla zainteresowanych tak to wyglada:

- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GoNzO !!! dał po 1 calym odboju i dodatkowo po 1,5 cm na strone z drugiego kompletusagano88 pisze: A i powiedz mi czy zalozyles je w takiej dlugosci jak byly czy cos skracales?

Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS
Trzeba tylko wsiąść pod uwagę że mam krótsze amory tylne, TA TECHNIX i MTS ma np. dusze. Tam też jeden odbój na stronę może starczyć, choć zapobiegawczo lepiej kupić dwa kompletyczarodziej6969 pisze:GoNzO !!! dał po 1 calym odboju i dodatkowo po 1,5 cm na strone z drugiego kompletusagano88 pisze: A i powiedz mi czy zalozyles je w takiej dlugosci jak byly czy cos skracales?

Jakie opony będziesz zakładał na nowy felunek ??
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika

2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika

2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
Koło mega nie daj się złamać i próbuj je upchać w mk iv
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS
GoNzO !!! bedzie sie kombinowacGoNzO !!! pisze:Trzeba tylko wsiąść pod uwagę że mam krótsze amory tylne, TA TECHNIX i MTS ma np. dusze. Tam też jeden odbój na stronę może starczyć, choć zapobiegawczo lepiej kupić dwa kompletyczarodziej6969 pisze:GoNzO !!! dał po 1 calym odboju i dodatkowo po 1,5 cm na strone z drugiego kompletusagano88 pisze: A i powiedz mi czy zalozyles je w takiej dlugosci jak byly czy cos skracales?

Oponki jakie planuje:ŻuReK pisze:Jakie opony będziesz zakładał na nowy felunek ??
- przod: na 8,5" 205/40,
- tyl: na 10" 215/40,
I tu mam pytanko dla znawcow. Na to 10 cali szukac oponki bez RUN FLATA (RSC), czy moze taka byc? Slyszalem, ze gorzej to sie naciaga (w sensie montazu) i znosi naciagi bo jest wiadomo sztywniejsze przez co moze uchodzic powietrze.
Na przod zostawiam sobie wlasnie DUNLOPY z RSC bo ladniej leza niz MIECHELINKI, ktore mam na tyle bez jakichkolwiek tego typu bajerkow. Na 8,5 nie powinno byc z tym problemu bo to raptem 0,5 cala wiecej niz mam teraz

Spokojniekalbi_vw pisze:Koło mega nie daj się złamać i próbuj je upchać w mk iv

Oj pokocha, pokochamosiek pisze:policja pokocha ten setup

- exo
- Mały gagatek
- Auto: Vento VR6, Arosa ABF, Golf 3 HB 1.4, Golf Variant 1.8
- Silnik: AAA
I takich policjantów nam trzeba, żeby zatrzymywali z ciekawości, a nie z nienawiści.sagano88 pisze:zatrzymywali, zeby podpytac i poogladac
Golfik piękny, zmiany

no to raz na miesiąc przez 2-3 dni będziesz mial spokój psychicznyOj pokocha, pokochaW Poznaniu, a potrafili mi sie doczepic do obecnych kol i mierzyc palka, ale w Strzelnie mysle, ze bedzie spokoj, bo tam raczej zatrzymywali, zeby podpytac i poogladac
![]()

Jak coś to pożyczę zapasówkę na przegląd

- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Aktualnie autko stoi na przejsciowych felgach, ktore mialy wiecej wlascicieli w ciagu 2 miesiecy niz AIR Poncka 
GTI-ki sprzedane!
Prezentuje to sie tak:
Musialem kupic tez takie drobnostki jak czujnik predkosci bo aktualnie licznik cos wariowal i co najlepsze nie nabijal km. Dopadla mnie tez typowa usterka VW czyli joystik regulacji lusterek. No i sa juz twarede odboje TA-Technixa co by ranty i nadkola oszczedzic w przyszlym sezonie

GTI-ki sprzedane!
Prezentuje to sie tak:

Musialem kupic tez takie drobnostki jak czujnik predkosci bo aktualnie licznik cos wariowal i co najlepsze nie nabijal km. Dopadla mnie tez typowa usterka VW czyli joystik regulacji lusterek. No i sa juz twarede odboje TA-Technixa co by ranty i nadkola oszczedzic w przyszlym sezonie