GOLF MK3 TDI 1Z trochę inny od wszystkich SKRADZIONO AUTO
Moderator: G0 Karcio
- Damiano01459
- ...
- Kontakt:
[VW GOLF MK3] TDI 1Z trochę inny od wszystkich ;)
Golf naprawdę fajny, myślę, że jeden z ładniejszych na forum, środek teraz super wygląda ze skórą i czarnym sufitem , tylko ten wydech trochę nie za bardzo mu pasi, za dużo wystaje .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=386223
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
A r t u r, ta Wiechersa jest inna, taka o jakiej Ty myślisz. Idzie od dołu wzdłuż kielichów do samej góry aż do zawiasów półki i leci tuż pod nią nie zajmując bagażnika.
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
DziękiDamiano01459 pisze:Golf naprawdę fajny, myślę, że jeden z ładniejszych na forum, środek teraz super wygląda ze skórą i czarnym sufitem
Spokojnie, to jest też w moich planach, od samego kolektora chcę wymienić tłumki, te co mam to jeszcze fabryka, oryginalne i nie ruszane, ale ich stan nie jest już idealny.Damiano01459 pisze:tylko ten wydech trochę nie za bardzo mu pasi, za dużo wystaje .
No dokładnie Ty wiesz o jaką mi chodzi , skoro tak mówisz, będę musiał się rozejrzeć za tą wiechersa .stolniczkow pisze:ta Wiechersa jest inna, taka o jakiej Ty myślisz. Idzie od dołu wzdłuż kielichów do samej góry aż do zawiasów półki i leci tuż pod nią nie zajmując bagażnika.
ajjj pięknie wyszło z tą podsufitką i te klameczki w kolor
ty lepiej powiedz kiedy sie tego komina pozbedziesz z tylu
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
A dzięki dziękiWojtek pisze:ajjj pięknie wyszło z tą podsufitką i te klameczki w kolor
Na zimę komin zostaje, w końcu w zimie dym z komina musi być , a tak poważniej to nie opyla mi się zmieniać tego przed zimą,Broda6666 pisze:ty lepiej powiedz kiedy sie tego komina pozbedziesz z tylu
na wiosnę się pomyśli
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Jest fantastycznie
mam nadzieje ze na wiosne plan usunięcia komina wdrożysz aha i pomyśl nad usunięciem wlepki i naklejki spod lampy, i może ramka out też
Tak czy siak jest konkretnie
mam nadzieje ze na wiosne plan usunięcia komina wdrożysz aha i pomyśl nad usunięciem wlepki i naklejki spod lampy, i może ramka out też
Tak czy siak jest konkretnie
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mogłeś chociaż uczesać tą alcantarę dobrze że dotrwałeś do końca czarny środek to naprawdę bardzo dobry mod!!! ogólnie patrzę na psotnie zdjęcia, fajnie z tymi lampami, ale niesamowita kicha z tą wlepą na klapie... w ogóle to nie wygląda out ją pod lampę zamiast tego szwabskiego bełkotu.... i jeszcze jedno podeślijcie mi chłopy temat z tą rozpórką na pw jak ona dokładnie wygląda, bo ta sprarco to taka średniawa a chciałbym zobaczyć jak ten wiechers wygląda, bo szczerze to nie wiedziałem że coś takiego istnieje człowiek całe życie się dziwi.... btw. a czemu sądzicie że miałaby nie spełniać swojej roli? przecież na przodzie też jest montowana w górę... nie jest na bokach kielichów... taka tylna spełni swoja rolę tak jak powinna spełnić
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Wdrożę, wdrożękonrad141 pisze:mam nadzieje ze na wiosne plan usunięcia komina wdrożysz
konrad141 pisze:aha i pomyśl nad usunięciem wlepki i naklejki spod lampy,
Hmm mnie jakoś to nie razi, jest inaczej niż wszyscy mają, no ale pomyślę, chociaż zaraz zaraz będzie kłopot, jak golfik był malowany, to niestety kolega lakiernik, zamiast zerwać tą szwabską naklejkę, to prysnął bezbarwnym, więc do następnego malowania ta naklejka musi zostać, więc nie mam gdzie przykleić forumowej wlepyPOOREK pisze:niesamowita kicha z tą wlepą na klapie... w ogóle to nie wygląda out ją pod lampę zamiast tego szwabskiego bełkotu
Ramka? a czemu ramka.konrad141 pisze:i może ramka out też
He he, ale fajnie wygląda taka , chociaż zrobię jej fryzurę , zrobię . Co do wytrwania to przyznam, że miałem już chwilę załamania podczas tego klejenia i czasami jak mi się coś spier**liło to dwa dni się do tego nie dotykałem, ale byłem cierpliwy i dotrwałem do końca!POOREK pisze:mogłeś chociaż uczesać tą alcantarę dobrze że dotrwałeś do końca czarny środek to naprawdę bardzo dobry mod!!!
Szkopuł w tym, że właśnie ja tego wiechersa nie widziałem, widziałem inną, ale nie wiem jakiej to firmy było, conek bodajże ją sprzedawał wtedy. Ona jest taka sprytna, że jak otworzysz klapę to nawet nie widać jej na pierwszy rzut oka. Do tego w ogóle nie psuje funkcjonalności bagażnika, jak te inne rozpórki.POOREK pisze: podeślijcie mi chłopy temat z tą rozpórką na pw jak ona dokładnie wygląda, bo ta sprarco to taka średniawa a chciałbym zobaczyć jak ten wiechers wygląda, bo szczerze to nie wiedziałem że coś takiego istnieje człowiek całe życie się dziwi....
W sumie słusznie, tylko tą co widziałem, to była tak dziwnie właśnie montowana, troszkę inaczej jak te przednie.POOREK pisze:
btw. a czemu sądzicie że miałaby nie spełniać swojej roli? przecież na przodzie też jest montowana w górę... nie jest na bokach kielichów... taka tylna spełni swoja rolę tak jak powinna spełnić
Chyba muszę poszukać tą wiechersa, choć nie jestem pewien czy ta firma takie robi. stolniczkow, twierdzi że tak, a więc trzeba ją gdzieś dorwać
Naklejka wcale nie razi w oczy Podsufitka super wyszła Fajnie masz spasowane kółka, im częściej tu zaglądam, tym bardziej mi się podobają.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Ja nie jestem pewien na 100% że to był Wiechers ale takie na niej było logo O ile ktoś sam sobie go nie nakleił to było to ori Była w kolorze czerwonym o ile to coś zmienia. Jak będę miał trochę czasu to poszukam gdzieś na necie tego.A r t u r pisze:Chyba muszę poszukać tą wiechersa, choć nie jestem pewien czy ta firma takie robi. stolniczkow, twierdzi że tak, a więc trzeba ją gdzieś dorwać
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Chaos pisze:Naklejka wcale nie razi w oczy Podsufitka super wyszła
Dzięki, na wiosnę planuję ciut niżej go dać, a z tyłu założyć troszkę szerszy dystans, myślę że będzie jeszcze lepiejChaos pisze:Fajnie masz spasowane kółka, im częściej tu zaglądam, tym bardziej mi się podobają.
Napisałem meila do firmy od której brałem tą przednią, zobaczymy co odpiszą, po necie szperałem, za cholerę nie mogę takiej znaleźć.stolniczkow pisze:Była w kolorze czerwonym o ile to coś zmienia. Jak będę miał trochę czasu to poszukam gdzieś na necie tego.
- 19jackdaniels92
- Mały gagatek
wydaje mi się że mój golfik ma identyczny kolor:) Swietne Mody naprawde wielki szacunek:) zancze pracowac to tez bede przy moim dziubal;P a powiedz mi szyby przyciemniales sam?
Dzięki19jackdaniels92 pisze:Swietne Mody naprawde wielki szacunek:)
Nie. Robiłem to w zakładzie się tym zajmującym.19jackdaniels92 pisze:a powiedz mi szyby przyciemniales sam?