[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
Hhmm nie wpadlem na to zawsze wolalem wozić dwie srytki
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime, nie no tak jest dużo wygodniej, na dwie kratki
Ładnie idziesz z tymi szpulami... A teraz sprzedajesz swoje fele?? I ta cena... Ja Cię ukatrupię normalnie!! Szukałem dość długo felaszek 18" do golfiny w "zdrowym stanie" za normalne pieniądze i nic nie było. Teraz, jak rozszastałem siano, wystawiasz koła które chętnie bym przygarnął ze sprawdzonego źródła... Oj TY!! Ale tak to właśnie bywa z okazjami
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
steniu4, zaraz ci Adrian napisze, że mogą poczekać tylko musi wrócić z wojaży po Kopernika
ale do upalacza wiesz co lepsze
ale do upalacza wiesz co lepsze
Nie nie no... Raz, że wiem co będzie lepsze a dwa, to priorytety się zmieniły... A w ogóle to pierwsza wolna gotówka leci na wtryski i program i potem odbiorę gwinta i wrzucę żebym nie odfrunął ta kozą... Koła na koniec....
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Zawsze mozna sie dogadac i z przesylka nie wyjdzie tak drogoSandorr pisze:Sam bym je łykną,felga robi wrażenie, tylko troche za daleko jak dla mnie
Pokaze jak juz cos ruszy w ich temacie bo pewnie tez nie wytrzymamshowtime pisze:Pokaz prosze nowe felgi! Prosze, prosze
truckman pisze:Ale felga miód aż sam bym kupił. Ale ostatnio na ebay.de za 1500 euro wisiała.
mosiek pisze:bedzie grubo znaczy sie czyzby jakas z kolekcji RH ?
GoNzO !!! pisze:RH to raczej były by adaptery . Obstawiał bym że będą jakieś BBS-y albo OZ sagano88, zdradz chociasz czy 17" czy 18"
truckman pisze:GoNzO !!!, jedyne słuszne
mosiek pisze:a wiec RS-y cos z BBSa na bank
Heh...! Widze, ze duzo pisac nie musze bo droga dedukcji sami mnie rozszyfrowujecietruckman pisze:mosiek, az dziwne ze jeszcze ci nie wysłał na pw zdjęć
Dzieki POOREK Dluga zima przed nami takze bedzie sie walczyc ze spasowaniem i nie tylko. 3-ci sezon, 4-te kolo! No moze 3-cie bo ori AVUS-ow nie ma co liczycPOOREK pisze:gratulacje przeniesienia, należało się z niecierpliwością czekam na nowe koło, powodzenia w pasowaniu tego wszystkiego
Dzieki raz jeszcze! Ano zostaje! Sprzedaz odeszla w niepamiec. Wiadomo do idealu mu brakuje, ale nad wszystkim pomalu bede pracowal.wav pisze:Autko ładne i zadbane prezentuje się jeszcze lepiej na żywo widziane i obgadane z właścicielem w Gnieźnie na Glebie fessst , widze że jednak zostaje bo z tego co gadaliśmy wynikało że idzie na sprzedaż
Nad folia kiedys myslalem, ale mi przeszlo. Obecnie jest plan na cos innego. A co do tablicy to zalezy od dnia.Włodary88 pisze:Golfik super bardzo mi się podoba ! czarne dodatki wyglądają super !
Myślałeś nad czarną folią na dach ? Na co dzień śmigasz bez tablicy na przodzie ?
Jak GoNzO pisze. Mam 2 kratki na zmiane (Jedna z ramka przymocowana zgrabnie od srodka na trytki i tablica, druga bez) i zmieniam w kazdej chwili Jedna z nich czeka sobie zawsze w bagazniku.showtime pisze::> mozna cos wiecej o tym patencie ?
steniu4 pisze:Ładnie idziesz z tymi szpulami... A teraz sprzedajesz swoje fele?? I ta cena... Ja Cię ukatrupię normalnie!! ...wystawiasz koła które chętnie bym przygarnął ze sprawdzonego źródła... Oj TY!!
Steniu dokladnie mialem to samo na mysli co truckman napisal. Zawsze moga poczekac jak bylbys zdecydowany Ale rozumie sprawe z pojsciem w "ciemna strone mocy" bo tam wiadomo sa inne priorytety.truckman pisze:zaraz ci Adrian napisze, że mogą poczekać
A tak wogole to w weekend Golfik dostal porcje twardego wosku na zime Colli 476 i zaraz potem odwiedzil ostatni juz w tym roku spot na letnim obecnym kole. Niebawem zmiana na zimowki
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie smutaj sie z zimówek, zima tez moze byc piekna wystarczy zwykle kolo pomalowac na czarno
Umowmy sie tak, wyslij mi PW z fotą nowych kolek a ja sie nikomu nie przypucuje Obiecuje
Umowmy sie tak, wyslij mi PW z fotą nowych kolek a ja sie nikomu nie przypucuje Obiecuje
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Felga jest miazga i naprawdę będzie dobrze i nie ma co tu gadać. Na pewno będzie leżał na glebie a nie tylko będzie obniżony.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Pokazalem gdzie indziej to i tu cuz tam sie kroi na przyszly sezon :-D I co najwazniejsze POSZUKUJE DEKLI DO NICH!
Beda BBS RS II (704 i 705) 18" (przod 8,5 ET22 i tyl 10 ET20). Niebawem beda nawierty na 5x100 i odswiezenie polerki rantow. Poki co felgi rozbute prezentuja sie tak:
I taka sprawa. Poszukuje do nich dekli z nakretkami takich jak na zdjeciu. Prosze o jakiekolwiek informacje o nich.
Beda BBS RS II (704 i 705) 18" (przod 8,5 ET22 i tyl 10 ET20). Niebawem beda nawierty na 5x100 i odswiezenie polerki rantow. Poki co felgi rozbute prezentuja sie tak:
I taka sprawa. Poszukuje do nich dekli z nakretkami takich jak na zdjeciu. Prosze o jakiekolwiek informacje o nich.
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS 18)
Zacne koło zostawiasz srebrne ?
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Wiedziałem że nie da rady wytrzymać, koło ładne, opinie znasz
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Poki co na przyszly sezon napewno zostanie srebrne w oryginale.
truckman to nie to, ze nie wytrzymalem, ale rozszerzam poszukiwania dekli
Takze jakby ktos takie mial, widzial prosze o info.
Albo byla by inna sprawa. Jest niby "anonim" z Przemysla, ktory takie dekle posiada jednak nie ma niby jak zrobic zdjec itd... I tu potrzebna jest mi uczciwa osoba z okolic do odbioru osobistego lub ogledzin.
truckman to nie to, ze nie wytrzymalem, ale rozszerzam poszukiwania dekli
Takze jakby ktos takie mial, widzial prosze o info.
Albo byla by inna sprawa. Jest niby "anonim" z Przemysla, ktory takie dekle posiada jednak nie ma niby jak zrobic zdjec itd... I tu potrzebna jest mi uczciwa osoba z okolic do odbioru osobistego lub ogledzin.
sagano88, spoko loko ziom
szukamy szukamy, bo to nie przystoi zeby variant był lepszy
Jak coś mi się rzuci w oczy to dam znać
szukamy szukamy, bo to nie przystoi zeby variant był lepszy
Jak coś mi się rzuci w oczy to dam znać