odchodzące zderzaki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
odchodzące zderzaki
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
odchodzące zderzaki
Sprawdź czy masz całe ślizgi zderzaka - po kolizjach często pękają..MAXIMUS. pisze:dlaczego to tak wszystko odchodzi normalny objaw czy co??
Choć ja bym raczej obstawiał, że jak go składali to wrzucili teoretycznie tańszy zamiennik i stąd problemy ze spasowaniem.
Oryginalny zderzak powinien pasować i przylegać ładnie.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
odchodzące zderzaki
w audi a4 brakowalo srubek na koncowkach blotnikow i tez byl taki problem. a ze zderzak i budowa w miare podobna to podpowiadam. mozna sie bawic w dogiecie blotnikow tez
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
odchodzące zderzaki
Johnatan, próbowałem już doginać i nic więcej nie da rady no i oczywiście zderzaki są naciągnięte jeszcze nadkolami na maxa i nie wiem co z tym robić
wkręt na hama szpachelkę i pomalować
wkręt na hama szpachelkę i pomalować
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Re: odchodzące zderzaki
bite z kazdej strony, u mnie jest to samo...
jeszcze jak lampy wymienialem z przodu i z tylu to mam z kazdej strony inny przeswit, jak sie pytalem dlaczego tak zrobili to powiedzieli ze nie dalo sie rowno spasowac...
jeszcze jak lampy wymienialem z przodu i z tylu to mam z kazdej strony inny przeswit, jak sie pytalem dlaczego tak zrobili to powiedzieli ze nie dalo sie rowno spasowac...
odchodzące zderzaki
.MAXIMUS. pisze:wkręt na hama szpachelkę i pomalować
A nie łatwiej ściągnąć zderzak i sprawdzić co jest nie tak niż tak klepać na forum?Lu4Ke pisze:bite z kazdej strony, u mnie jest to samo...
Napisałem Ci co sprawdzić...MAXIMUS. pisze:i nie wiem co z tym robić
Jak Ci się nie chce to nie myśl, że ktoś za Ciebie to zrobi, zwłaszcza na odległość.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
odchodzące zderzaki
Mam to samo z przodu, zdejmowałem zderzak, jest prosty i wchodzi na zaczepy równo, wkoncu okazało się ze błotnik trzeba było wyciągnąć bo sie troche wciągnął
odchodzące zderzaki
kolego Gumis89 mógłbyś sprecyzować wciąganie i wyciągnie błotnika. Jakie ruchy podjołes by skorygować zderzak
odchodzące zderzaki
rybaka669, jedyne ruchy jakie wykonałem to pojechanie do blacharza. Zderzak został założony na nowo a błotnik przy lampie wyprostowany, wyciągnięty tak zeby nie uszkodzić lakieru