showtime pisze:Gdyby ktos chcial ASy to prosze pisac. Ew. wymiana na jakies patelnie

ja mam jakieś patelnie Tefala w domu to możemy coś porozkminiać

Moderator: G0 Karcio
showtime pisze:Gdyby ktos chcial ASy to prosze pisac. Ew. wymiana na jakies patelnie

Show to brzmi jak wyzwanie, nie bądź plackiemFrykas pisze:ja mogę odkupić spowrotem jak nie umiesz ich zestroić
 popieścisz i będzie ok, dużo czasu do wiosny
 popieścisz i będzie ok, dużo czasu do wiosny  

Wiadomo fela Gti robi swoje a właściwie widze że zrobiła ( też na wiosne 2012 bedzie u mnie coś innego i wiekszęgo) Kapcie na zime masz ZACNE, o i widze że dokładeczką też gdzieś poharatałeś = tak to już jest z pakietem 25 jahre ja np. na wiosne obowiązkowo dokładeczke do malowania Pozdrawiam
  Wiadomo fela Gti robi swoje a właściwie widze że zrobiła ( też na wiosne 2012 bedzie u mnie coś innego i wiekszęgo) Kapcie na zime masz ZACNE, o i widze że dokładeczką też gdzieś poharatałeś = tak to już jest z pakietem 25 jahre ja np. na wiosne obowiązkowo dokładeczke do malowania PozdrawiamOn każda dokładkę poharata, a tą 25j harata codziennie jak wjeżdża pod domwodzisun pisze:widze że dokładeczką też gdzieś poharatałeś = tak to już jest z pakietem 25 jahre

truckman pisze:miękka faja?
"all day, all night"showtime pisze:Zalezy kiedy

!!!
 !!!
Panie nie pitolshowtime pisze:

!!!

Czy zostawiasz ASy i je malujesz  by pasowały jakoś do autka
 Czy zostawiasz ASy i je malujesz  by pasowały jakoś do autka  

Show, Tobie się mają podobać, zostaw je, ewentualnie zmień kolor. Osobiście bardziej mi podchodzą niż GTI'ki.
 Show, Tobie się mają podobać, zostaw je, ewentualnie zmień kolor. Osobiście bardziej mi podchodzą niż GTI'ki.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości