[mk4] .:Race Variant // 220ps 454Nm
Moderator: G0 Karcio
- Dominik2566
- Ma gadane
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[Golf IV Variant] GTI 25th Anniversary // 40% // kiera MK6
Tak, tak zostaw na czarno i załóż kapelusz, doklej wąsy i jeździj jak milion innych obskórnych Golfów z czarnymi listwami
Przeciez na widok tych czarnych listew to mnie autentycznie
Ale co tam... De gustibus et coloribus non est disputandum
Przeciez na widok tych czarnych listew to mnie autentycznie
Ale co tam... De gustibus et coloribus non est disputandum
Ostatnio zmieniony sob paź 29, 2011 20:39 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
czarne listwy moze i by wygladaly, ale klamki trzeba pomalowac i moze wtedy dokladki, a listwy by zostaly jako element stylistyczny
- Dominik2566
- Ma gadane
eeee tam wszystko na czarno twój truckman też mi się bardziej podobał chociaż jak miałeś przez jakiś czas tą czarną listwę z przodu
Prace nad opcją nr. 2 zostały poczęte - szczegóły wkrótce...
Dzisiaj ściągałem oponki i wyszło dlaczego były poślizgi i brak trakcji na wyższych biegach na mokrej nawierzchni - nowe opony kupione 1,5 roku temu pozostały na zaledwie sezon dlatego na wiosnę szykuję się kolejny większy wydatek...
Aktualnie mam 215/40 i lekki, przyjemny naciąg - na przyszły sezon może zjadę z profilem do 35..
Dzisiaj ściągałem oponki i wyszło dlaczego były poślizgi i brak trakcji na wyższych biegach na mokrej nawierzchni - nowe opony kupione 1,5 roku temu pozostały na zaledwie sezon dlatego na wiosnę szykuję się kolejny większy wydatek...
Aktualnie mam 215/40 i lekki, przyjemny naciąg - na przyszły sezon może zjadę z profilem do 35..
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
będziesz narzekał na glebe. lepiej kup 205/40
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
215/35 albo 205/35 !! nic innego !! żadne 40 !!
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: [Golf IV Variant] GTI 25th Anniversary // 40% // kiera M
I przy okazji karnet do dentysty
Bo plomby lecą
Bo plomby lecą
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
A tam przesadzasz showtime albo wygląd albo wygoda. Ja tam się przesiadłem z 215/40 na 215/35 i tragedii nie ma. I u Ciebie ŻuReK też bym widział 215/35 na prosiakachshowtime pisze:I przy okazji karnet do dentysty
Bo plomby lecą
showtime, akurat nie. Moje 215/35 były bardziej komfortowe w moim odczuciu niz 205/40 u sagano, ale tylko dlatego ze Toyo T1R jest miękką oponą.
Chodzi mi o to ze przy 215/35 nie ma bata auto musi leżeć jak su ka żeby to wyglądało, u mnie niestety leżało dopiero na ostatnie 2 tygodnie felg jak miałem wszystkie dystanse, a tak to była koza jak na zdjęciu w podpisie
Wiadomo jest tylko tyle, że na przodzie nie może być za szeroko nie zaglebisz.
Chodzi mi o to ze przy 215/35 nie ma bata auto musi leżeć jak su ka żeby to wyglądało, u mnie niestety leżało dopiero na ostatnie 2 tygodnie felg jak miałem wszystkie dystanse, a tak to była koza jak na zdjęciu w podpisie
Wiadomo jest tylko tyle, że na przodzie nie może być za szeroko nie zaglebisz.
truckman, u mnie masz szeroko z przodu bo są 9J18 i dało się zglebić Wszystko kwestia zawiasu, bo jak będzie mięki to wiadomo - lipa
GoNzO !!!, ale ty nim na codzień nie latasz, ja moim zrobiłem 30 tys i nie założę więcej profilu 35 na 18 cali w daily car bo jest za nisko, gwint na samym dole i ora miską o byle co
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A ja sobie kupie na zimę Daewoo Tico a Golf bedzie weekendowy!
O! To jest myśl
W sumie to miałem takie myśli zanim wydalem kase na opony zimowe bo za to co zaplacilem za opony to jakiegoś sruta na zime bym kupil zeby sie przemieszczac 10 km do pracy
O! To jest myśl
W sumie to miałem takie myśli zanim wydalem kase na opony zimowe bo za to co zaplacilem za opony to jakiegoś sruta na zime bym kupil zeby sie przemieszczac 10 km do pracy
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, już dawno o tym myślałem, ale z drugiej strony to tylko samochód