Spryskiwacze lamp
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Spryskiwacze lamp
czy w golfie V mozna zalozyc spryskiwacze lamp? Zakladam ze trzeba by bylo zmienic zbiorniczek i kupic np z jakiegos rozbitka spryskiwacze i rurki ale czy cos jeszcze byo by potrzebne?
- pilkozak
- Mały gagatek
- Auto: mk4 R32
- Silnik: BFH
Spryskiwacze lamp
Pewnie jakiś przekaźnik do załączania spryskiwacza lamp bądź zmiana manetki przy kierownicy...

Spryskiwacze lamp
Zalezy jak ma działać. Jesli tak jak fabrycznie to ustaliła firma, to musisz mieć pompkę z odpowiednią wiązką i trzeba aktywować spryski w kompie. Do tego nie wiem jak tam z zderzakiem czy trzeba ciąć czy jest on uniwersalny.
Spryskiwacze lamp
Zbiorniczka nie nalezy wymieniac, nalezy doposazyc go o silniczek wysokocisnieniowy, pociagnac instalacje elektryczna do komputera, a takze zamontowac spryski z wezami - w tym celu musza isc inne listwy na zderzak.
jak cos trzeba to mam schemat podlaczenia elektrycznego, bo wlasnie zakonczylem doposazanie swojego samochodu o spryski lamp (mam trendline) montowalem przedni zderzak od GTI.
Ponadto nalezy sprawdzic bordnetz czy bedzie obslugiwal spryski, poniewaz instalacje elektryczna wpina sie wlasnie w ten modul.

jak cos trzeba to mam schemat podlaczenia elektrycznego, bo wlasnie zakonczylem doposazanie swojego samochodu o spryski lamp (mam trendline) montowalem przedni zderzak od GTI.
Ponadto nalezy sprawdzic bordnetz czy bedzie obslugiwal spryski, poniewaz instalacje elektryczna wpina sie wlasnie w ten modul.

- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Spryskiwacze lamp
rutra1970, proszę łączyć posty tzn. edytować swój ostatni post
tym razem zrobiłem to za ciebie