przed wlozeniem trzeba bylo poczyscic i pomalowac pare elementow to odrazu bylo by lepiej
 przed wlozeniem trzeba bylo poczyscic i pomalowac pare elementow to odrazu bylo by lepiej   tak czy inaczej dobra robota
  tak czy inaczej dobra robota 
Moderator: G0 Karcio

przed wlozeniem trzeba bylo poczyscic i pomalowac pare elementow to odrazu bylo by lepiej
 przed wlozeniem trzeba bylo poczyscic i pomalowac pare elementow to odrazu bylo by lepiej   tak czy inaczej dobra robota
  tak czy inaczej dobra robota 

i będzie widać skrzynie
  i będzie widać skrzynie
Już chciałem właśnie Cię ochrzanić za to, że takiego brudasa wpakowałeś do caddiego, ale po przeczytaniu tego posta ochłonąłem trochęandrew-ziom pisze: Bartek niepotrzebnie już nie dopisał ... Silnik został wieczorkiem wyciągnięty i jestem w trakcie malowania skrzyni w kolor(budy) blok w czerń ... a to była generalna przymiarka łap (nowa łapka do skrzyni i też przednie wzmocnienie jest przekonstruowane żeby pomieścić Kompresor od klimy i dodatkową chłodnicę
a co do silnika to większość silnika od kolektora do alternatora będzie przykryta plastikiem np. ARLi będzie widać skrzynie
 Fajnie, że skrzynia idzie pod kolor budy, strasznie mi się taka koncepcja podoba w autkach, no nie wspominam już o chromie lub polerce
  Fajnie, że skrzynia idzie pod kolor budy, strasznie mi się taka koncepcja podoba w autkach, no nie wspominam już o chromie lub polerce   A co do reszty na czarno i do tego jakieś chromowane śrubki daj i troche polerki żeby to jakoś ładnie się prezentowało np. alternator-poler,chrom; zamki maski, podpórka maski itd.. I będzie bardzo ładnie
  A co do reszty na czarno i do tego jakieś chromowane śrubki daj i troche polerki żeby to jakoś ładnie się prezentowało np. alternator-poler,chrom; zamki maski, podpórka maski itd.. I będzie bardzo ładnie  

zamek dobra myśl , będą lifty w chromie zamiast podpórki .
  zamek dobra myśl , będą lifty w chromie zamiast podpórki . 
   ... to jeszcze do przemyślenia ... Dzięki za podpowiedź
 ... to jeszcze do przemyślenia ... Dzięki za podpowiedź   

+środkowy
  +środkowy 

nieźle działasz
  nieźle działasz 

staram się jak mogę bo na sezon 2012 szykuje sie niezła konkurencja
  staram się jak mogę bo na sezon 2012 szykuje sie niezła konkurencja  

i pomysleć ześ nie spodobał sie na cultsrajl hehe bo chyba tam tez go widziałem kiedys?gratki bo kawał dobrej roboty odwaliłes,lubie to
  i pomysleć ześ nie spodobał sie na cultsrajl hehe bo chyba tam tez go widziałem kiedys?gratki bo kawał dobrej roboty odwaliłes,lubie to  

powolutku do przodu
 powolutku do przodu  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości