Cześć
Ostatnio nabyłem lampy do golfa na żarówki H1+H1. Niestety, jedna sztuka jest uszkodzona. Sprzedawca z Allegro nie poczuwa się do winy. Uszkodzenie polega na tym, że połamane są oba plastiki(białe), które są zamontowane z jednej strony na wcisk z zatrzaskiem w odblasku a do nich, z drugiej strony wkręcają się śruby od ustawiania lampy. Te plastiki mają wewnętrzny gwint na tą długą śrubę, są całkowicie demontowalne.
Czy ktoś wie, gdzie można to zakupić ? Może ktoś posiada uszkodzoną lampę H1+H1, z pobitym szkłem, połamanymi zaczepami ale sprawnym mechanizmem regulacji lampy?
Proszę o kontakt na GG4351247, PRIV lub SMS na 600898744
Potrzebny namiar na elementy(części) lamp przednich
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Z kupieniem będzie problem, ja kumplowi dorobiłem z blachy i śrubek.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie do kupienia osobno. Nie wiem czemu sa wszystkie elementy do reflektorów z mk2 a do mk3 nikt tego nie robi. Sam kupowałem od kolegi z forum z rozbitej lampy, a jeden z tych plastyków obkleiłem klejem na bazie zywicy i trzyma od wielu lat.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
OK, dzięki za podpowiedź. Pozostaje zakup jakiejś rozbitej lampy i przekładka.
Octavia III -1.4 DSG ---[/i]