Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- Toshiba
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf drugi 1,6GTD-Zielony Bandzior Michała/130PS
t0mal, Popieram. Poza tym... SZOPENN, niby nie krytykujesz, ale już drugi raz z kolei widzę jak mówisz komuś w jaki sposób ma robić auto i czy w ogóle je robić... Przykład, ostatni post w temacie "Babcia Jetta" Czy to Twoje auto? NIE Michał nie od miesiąca jest blacharzem-lakiernikiem. Jest dobry w swoim fachu. Nic mu tutaj nie można zarzucić, poza tym to JEGO auto. Z Twojej wypowiedzi wynika też, że jako ja.. marnie zarabiający chcąc kompleksowo pomalować i odnowić budę swojego mk2, do którego mam sentyment (odziedziczyłem po dziadku) mam nim nie jeździć w zimę tylko łazić drepcedesem? Lub kupić coś TYLKO na zimę? Nie po to ktoś odbudowuje tak auto by stało w garażu. Bez przesady (Poza tym, to jeszcze nie zabytek. Oryginalne mk1 GTI bym zrozumiał). Myślę, że taka konserwa jaką ma Mistrz Michał, nie jedną zimę przelata. A Ty... rób jak chcesz. Tyle ode mnie.
Przepraszam za SPAM, Panie Michale, ale musiałem.
Co do tematu... Niezłe te oponki, na allegro widziałem je po 250 zł sztuka, taniej kupiłeś czy rzeczywiście po takiej cenie chodzą? Bo miałem je chęć sobie też kiedyś przygarnąć.
Przepraszam za SPAM, Panie Michale, ale musiałem.
Co do tematu... Niezłe te oponki, na allegro widziałem je po 250 zł sztuka, taniej kupiłeś czy rzeczywiście po takiej cenie chodzą? Bo miałem je chęć sobie też kiedyś przygarnąć.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Wybaczam.Toshiba pisze:Przepraszam za SPAM, Panie Michale, ale musiałem.
Jak mnie ktoś zrobi modem,to sobie posprzątam
Właśnie za tyle je kupiłem.Na Oponeo.pl i Opony.com są o ponad 40zł droższe na 1szt.Toshiba pisze:Niezłe te oponki, na allegro widziałem je po 250 zł sztuka
- Toshiba
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Proszę Cię bardzo, Twój temat Niech tylko Fryderyk przeczyta.Michał_1977 pisze:Jak mnie ktoś zrobi modem,to sobie posprzątam
Poza tym, Moderatorem? Strasznie jestem ZA.
I tak drogo jak dla mnie Przeżyjesz na nich zimę to proszę o recenzję jak się sprawująMichał_1977 pisze:Właśnie za tyle je kupiłem
Silnik cyka? Nowe T na wiosnę?
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Jak to jest z tymi oponkami ,trzeba się upierać i szukać made in germany , czy też np. Francja tudzież Rumunia też są spoko ? Sorka Michał za OT. ale strasznie mnie to Ciekawi a napewno jesteście w temacie
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Ja bym Ci taniej załatwił Co prawda niewiele, ale z 50zł by wyszło mniej.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
SZOPENN, niestety nie mogę się zgodzić z tobą, każde auto będzie rdzewieć tylko są dwie kwestie
czas "gnicia" rdzewienia
i dbania o golfa
A jakoś 3 zimę jeżdżę jest konserwacja podwozia, w profilach, i sam lakier jest robiony u mnie na bieżąco na tyle ile fundusz mi pozwala...
większość kierowców którzy mieszkają w mieszkaniach, blokach nie ma garażów i warunków aby chociaż przepłukać samochód z soli.
Michał_1977, nie myślałeś aby wstawić na froncie cztery oczka zamiast dwóch?
lepiej to wyglądało moim zdaniem
czas "gnicia" rdzewienia
i dbania o golfa
A jakoś 3 zimę jeżdżę jest konserwacja podwozia, w profilach, i sam lakier jest robiony u mnie na bieżąco na tyle ile fundusz mi pozwala...
większość kierowców którzy mieszkają w mieszkaniach, blokach nie ma garażów i warunków aby chociaż przepłukać samochód z soli.
Michał_1977, nie myślałeś aby wstawić na froncie cztery oczka zamiast dwóch?
lepiej to wyglądało moim zdaniem
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Dopiero co zmieniłem na 2.czarnybrat pisze: nie myślałeś aby wstawić na froncie cztery oczka zamiast dwóch?
Może będą 4 znów,jak soczewki zrobię do tych małych,bo różniły się od dużych i to mnie wkurzało.
Niestety,teraz mam inne i to poważniejsze zmartwienie...dziś jadąc do Krakowa na zakończenie sezonu,za Rzeszowem miałem dzwona...bliskie spotkanie z TIR'em
Grunt,że żona,czteroletnia córka i ja jesteśmy cali.Golfa się zrobi,choć nie ukrywam,że mam dość,bo półtora roku temu już miałem jednego...
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
najwazniejsze ze wam nic sie niestalo, a dzwon niewielki, obtarcie boku, dasz sobie rade z tym, szkoda troche felg, najwazniejsze niezalamywac sie , bo niejest az tak zle
Michał wszyscy wierzymy, że autko szybko odbudujesz...
My wszyscy którzy ci kibicujemy będziemy wspierać Cię na duchu
My wszyscy którzy ci kibicujemy będziemy wspierać Cię na duchu
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
No szkoda że nie udało nam się dziś Spotkać ..Fakt dobrze że jesteście cali po takim spotkaniu....Powodzonka w odbudowie
- ja4rqu
- Gadatliwa bestia
osz kurcze, dobrze że nic Wam nie jest. co jak co ale golf napewno po kuracji u Ciebie stanie na równych kołach:) nie ma innej opcji, ale jak to się stało?
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
czytam i nie wierzę... co za pech!
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
A teraz?konrad141 pisze:czytam i nie wierzę...
ja4rqu, nie chce mi się już o tym myśleć,a co dopiero opisywać...pamiętam tylko huk,przelatujące lusterko nad maską,i olbrzymie koło rozdzierające poszycie Golfa paręnaście cm od mojej żony.ja4rqu pisze:jak to się stało?
Kierowca ciężarówki mówił,że uratowały nas barierki antyrowerowe między kołami ciągnika,a osiami naczepy...w przeciwnym razie znaleźlibyśmy się pod naczepą i byłby z nas placek....
Szok!Dziękuję Bogu,że żyjemy
- piotrekgal
- Forum Master
- Kontakt:
3 tyg do tylu, stalem na bazie, w tirze w ktorym jezdzilem, na przeciwko moje Vento, cofal tir z zaprzyjaznionej firmy i przestawil mi vento pol metra w bok, wlasnie jutro od lakiernika je odbieram, drzwi ucierpialy i lusterko, no moze nie tak strasznie jak u Ciebie .