VW Jetta A2 GLI16V by popielasty -> już 16V :) swap ABF
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia
VW Jetta A2 by popielasty
oklepane czy nie, jak dla mnie pasuje dobrze i nie jest szerokości koła rowerowego
- popielasty
- Gadatliwa bestia
wiedzialem gdzie masz czuly punktpopielasty pisze:weź mnie nie nerwuj z wydechem, daj mi spokój już dobrze?;p
- marshall-vw
- Nowicjusz
Re: VW Jetta A2 by popielasty
cola najtańsza z najtańszych zamoczyć i puści, też miałem zapieczony i od tego czasu jak potraktowałem go colą to już nie mam takich problemówpopielasty pisze:zapieczony gwint
dżesa jest boska na tych bibieskach zakochałem się w tym samochodzie niby nic a jednak robi mega robotę
było -polo US 2ef + white smoor 4x7+glebiszon+pakiet gt
był golf MEXICO + gwint+audiole+165+40+projektory
jest - Audi TT+Q - przewaga w technice
był golf MEXICO + gwint+audiole+165+40+projektory
jest - Audi TT+Q - przewaga w technice
Ty ja żartowałem z tym oklepanym kołem .A ja nie jestem fanem szerokich kół i wole takie rowerowe
Gold 85
- popielasty
- Gadatliwa bestia
na takie welury z gli chorowałem jeszcze do swojej jetty, są mega, najlepszy stołek i najfajniejsza szmata na świecie
Shift, trochę Ci się nazbierało tych aut w podpisie
Jetta popiela gniecie, miażdży, niszczy, powala, rozpierdala system tym, że się nie wyróżnia, a jednak się wyróżnia No chyba lepiej się tego nie da opisać. No bo nawet nie ma smokeda, na przodzie jakieś dwa pryszcze, kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek ), auto się już ugina pod starymi, zardzewiałymi springami -40... Sam nie wiem, może to przez to koło?
Jetta popiela gniecie, miażdży, niszczy, powala, rozpierdala system tym, że się nie wyróżnia, a jednak się wyróżnia No chyba lepiej się tego nie da opisać. No bo nawet nie ma smokeda, na przodzie jakieś dwa pryszcze, kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek ), auto się już ugina pod starymi, zardzewiałymi springami -40... Sam nie wiem, może to przez to koło?
DOBRE!!!kubcor pisze:kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek ),
- popielasty
- Gadatliwa bestia
kierunki to akurat od Sebala kupiłem :O springi -40 się zapiekły i nie chcą zejść niżej nie grilluje przodu bo nie lubie! zwykła jetta ale nie zwykła?
chwila wolna, wrzucam parę fotek:
chwila wolna, wrzucam parę fotek:
JohnyWWL pisze:DOBRE!!!
O to to.popielasty pisze:zwykła jetta ale nie zwykła?
"Chłopaki, ja Wam zawsze, wszystko wyśpiewam."
P.S. Ja bym nie odkręcał blachy, przy takim krzywulcu Za dużo opalarą się bawiłeś
nie znasz siekubcor pisze:P.S. Ja bym nie odkręcał blachy, przy takim krzywulcu Za dużo opalarą się bawiłeś