Air Ride - INFO Ogólne
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
fiu fiu,jakim cudem?ja w swoje pompuje 15bar ,tzn z butli mi wychodzi 15bar i nigdy nie miałem problemu,rózniez nie słyszałem o zadnym takim wypadku,Wegiel, co sie stało?
Air Ride - INFO Ogólne
No też się dziwie... w miechu ba tyle było 8Bar podniosłem auto na podnośniku całe miałem coś do zrobienia po jakiś 15min wywalił jeden miech z okucia górnego ale nie cały tylko kawałek... widać,że guma jest spękana w koło nie wiem czy od kładzenia ciągłego Passka czy jakiś bubel wiadomo ,że koło dość mocno idzie w przód przy położeniu a miech wygina się znacznie. Wieczorem zapodam fotkę jak to mniej więcej wyglądało.
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Air Ride - INFO Ogólne
ja miałem do czynienia z rozerwaniem poduchy ale w Ciężarowce podczas załadunku... też strzeliło fest a nie było bardzo załadowane jeszcze
Air Ride - INFO Ogólne
panowie przeczytalem tematy i wiem mniej wiecej co i jak bede budowal air do b5 elektrozawory z lpg mysle ze mi starczy jak na poczatek i bedzie ich 8 po dwa na kolo przewody 8 mm tylko szczeze nie wiem jak ogarnoc te elektor zawory widzialem juz duzo zdjec takich jak te chodzi mi o ty jak zrobic by powietrze z amorka uciekalo nie wiem jak to ma byc gdzie ma byc ten elektorzawor
- Zaba91
- Użytkownik
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
od amorka wychodzi jeden przewód dajesz trójnik i podpinasz 2 elektrozawory jeden dmucha drugi spuszcza
Jadźka:
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=497693
VW it's not a hobby, this is passion...
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=497693
VW it's not a hobby, this is passion...
Air Ride - INFO Ogólne
aa teraz kumam jak to ma byc teraz juz wszystko rozumiem:D teraz trzeba graty skladac:d
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
Siemanko
MAm pytanko czy lepiej pakować się w 8zaworów LPG czy dwa zawory 5/3
MAm pytanko czy lepiej pakować się w 8zaworów LPG czy dwa zawory 5/3
Air Ride - INFO Ogólne
też miałem ten dylemat i wolę kupić 2szt 5/3
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Air Ride - INFO Ogólne
Taki może byćbula222 pisze:też miałem ten dylemat i wolę kupić 2szt 5/3
http://allegro.pl/elektrozawor-5-3-g1-2 ... 54079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Air Ride - INFO Ogólne
jasne ze może być pisałem kiedyś do nich i podawali mi niższą cenę...ale z przyłączem 3/8
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Air Ride - INFO Ogólne
taki zawór ma jedną jedyną wadę. Ciśnienie powietrza nie jest zatrzymywane w amortyzatorze, tylko w przewodzie i wszystkie szybkozłączki są cały czas obciążone. To z mojego punktu widzenia jest nie do przyjęcia więc zostaje przy ośmiu zaworach . Ale każdy robi po swojemu
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
Air Ride - INFO Ogólne
przed chwila doszły do mnie rękawy ze scanii i mam pytanie bo mam w nich złączki na 6mm co jest za małą średnicą da się je wymienić bez problemy?
Air Ride - INFO Ogólne
Ja po rozmowie z kolega mcgiwerr też zamówiłam 8szt. lpg poza tym większość tych 5/3 musi mieć smarowanie .... tak mnie uświadomili w sklepiebula222 pisze:też miałem ten dylemat i wolę kupić 2szt 5/3