Ciekną mi 3 węże w moim golfie mk2. Silnik to 1.6 td. Na fotce zaznaczyłem o które węże mi chodzi. Da się podpasować od jakiegoś innego samochodu, albo czegokolwiek? Jutro postaram się przejść do hurtowni z częściami do ciągników itp, może coś tam będą mieli.Te dwa węże po prawej stronie złączone rurką jak widać idą do chłodniczki oleju. Odłączyłem ją, bo wydaje mi się, że to ona powodowała olej w płynie chłodzącym. W IC zapłacę pewnie trochę drobnych, a na szrocie kupować znowu jakieś sparciałe to też słabo.
http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... 40845.jpg/
Golf mk2 1.6 td cieknące węże - jakiś zamiennik?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- czarnyblack
- Użytkownik
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Jedyny roizsądny zamiennik,to chyba właśnie w sklepie z cz. samoch. bo w traktorowym kupisz tzw."druta".
Znajomy kupował w sklepie kiedyś ten zaznaczony z lewej na samym dole (taki krótki) i zapłacił parę marnych zł...
Znajomy kupował w sklepie kiedyś ten zaznaczony z lewej na samym dole (taki krótki) i zapłacił parę marnych zł...
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
za ten z 3 koncowkami(pompa wody, chlodniczka, kruciec) zapłaciłem 40zł ostatnio.
- czarnyblack
- Użytkownik
Faktycznie zabawa nie taka droga, jakos 65zl mnie to kosztowalo wszystko.
http://www.youtube.com/watch?v=PgGr6pqjkLk Mój dziadek