9.04.11 Otwarcie sezonu w Nieporęcie (Mazowsze)
9.04 Otwarcie sezonu w Nieporęcie (Mazowsze)
To chyba miała byc 15:00, więc może od 15:00 do 16:00 poczekajmy przy rondzie aż wszyscy się zbiorą i póżniej można zmienić miejsce przecież.
Re: 9.04 Otwarcie sezonu w Nieporęcie (Mazowsze)
Ustawka jest o 15:00. Postoimy 2h, pogadamy i zwijka do domu. Przy tej frekwencji to i tak długotrucker2 pisze:To chyba miała byc 15:00, więc może od 15:00 do 16:00 poczekajmy przy rondzie aż wszyscy się zbiorą i póżniej można zmienić miejsce przecież.
LIVE FREE AND DRIVE HARD
Ja jutro muszę jechać na imieniny na których nie byłem rok temu. Jakbym teraz znowu nie pojechał to się na mnie kilka osób obrazi. Szkoda, że nie niedziela. Podjechałbym. Miłego spota.
- popielasty
- Gadatliwa bestia
slyszalem ze tlumy byly niestety ale wg mnie miejsce spalone jako "spoty".......
- maniek8855
- Forum Master
slyszalem ze tlumy byly
wiedziałem że tłumy będą więc się nie ruszałem nigdzie
- popielasty
- Gadatliwa bestia
Re: 9.04 Otwarcie sezonu w Nieporęcie (Mazowsze)
no ale *#cenzura#* takim tokiem rozumowania to najlepiej w *#cenzura#* nigdzie nie jeździć i siedzieć w domu, jakby każdy tak przyjął że nie jedzie bo nie wie ile ludzi będzie to po co zloty?maniek8855 pisze:slyszalem ze tlumy byly
wiedziałem że tłumy będą więc się nie ruszałem nigdzie
Było 7 samochodów, trochę ludzi, pogadaliśmy sobie, słoneczko świeciło, paru kierowców na rondzie mało głowy nie ukręciło oglądając się za autami
Uważam że nie chodzi o to by były tłumy ale żeby miło spędzić czas , myślę że nikt z przybyłych nie żałuje przyjazdu. Każdy zrobił co uważał za właściwe przyjeżdzając , bądz nie. Miejsce jak każde ma swoje plusy i minusy, Nieporęt jest lokalizacją w bliskiej odległości od miejscowości z których przyjechaliśmy.
- artek198724
- Nowicjusz
było spoko byłem pierwszy raz i naprawde mi się spodobało spoko towarzycho kture pozdrawiam
- maniek8855
- Forum Master
-
- Ma gadane
Witam,
Jak będzie jakiś spocik nie daleko wawy, to dajcie znać. Chętnie podjadę.
Pozdrówka.
Jak będzie jakiś spocik nie daleko wawy, to dajcie znać. Chętnie podjadę.
Pozdrówka.
JAK TO NIE? SEZON ZIMOWY CZAS ZACZĄĆ SORKI ALE CZEKAĆ DO WIOSNY UUUU TO DŁUGO MAM GOLFA SCHOWAĆ DO GARAŻU A TAK POWAŻNIE TO CZEŚĆ I CZOŁEM OD PARU DOSŁOWNIE DNI MAM GOLFIKA , A RACZEJ BĘDĘ MIAŁ BO WALNEŁA USZCZELKA POD GŁOWICA A PRZECIERZ A ZLOTACH MOŻNA NAUCZYC SIE CIEKAWYCH RZECZY ,WIĘC DO WIOSNY CZEKAC?