Lokalne spoty eRuniek
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Lokalne spoty eRuniek
Tomku takie nieartykułowane słowa z twoich ust, zaczynam się obawiać czy to nie będzie miało wpływu na moje wychowanie Jutro wizyta w BB?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Lokalne spoty eRuniek
Ożesz... zapomniałem, że to forum chrześcijańskie Poprawiam, żeby nie powiększać hordy piekielnej.MatthewG pisze:Tomku takie nieartykułowane słowa z twoich ust, zaczynam się obawiać czy to nie będzie miało wpływu na moje wychowanie Jutro wizyta w BB?
Jutro CS/BB.
Wczoraj upalałem furkę w nocy, jak dostaje chłodku to jest szaleństwo... Na serio się zastanawiam nad kontrolerem haldexa, bo szkoda mi opon
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
-
- Mały gagatek
Re: Lokalne spoty eRuniek
Witam
Jesli ktos decyduje sie na zakup eRki to moim zdaniem nie powinien wogole mowic o spalaniu wiadomo ze nie 5 l
Jesli ktos decyduje sie na zakup eRki to moim zdaniem nie powinien wogole mowic o spalaniu wiadomo ze nie 5 l
Ale mało rzeczy tak mnie wk$%wia jak spalanie 19.8 w korku...piter19722 pisze:Witam
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Lokalne spoty eRuniek
Ile? No to mamy rekordzistę w mieście Chociaż raz zdarzyło mi się coś pod 30l, ale stałem 40 minut w jednym miejscu, no może przesuwałem się po cm..
Lokalne spoty eRuniek
Ja kiedyś jeszcze przed R miałem vr6, zostawilem na chodzie i zapomniałem a jak już sobie przypomniałem było 99
Lokalne spoty eRuniek
I to jest wynik godny mistrzakarpi78 pisze:Ja kiedyś jeszcze przed R miałem vr6, zostawilem na chodzie i zapomniałem a jak już sobie przypomniałem było 99
R20 ma licznik tylko do 49,9 l/100km. Sprawdziłem
Lokalne spoty eRuniek
Jak dla mnie najlepszy wskaźnik spalania ma bmw wskazówka zawsze znika poza skalą i tylko przy zatrzymywaniu widać ze wogóle tam jest
A jak to można sprawdzić?zlos pisze:R20 ma licznik tylko do 49,9 l/100km. Sprawdziłem
karpi78 pisze:Ja kiedyś jeszcze przed R miałem vr6, zostawilem na chodzie i zapomniałem a jak już sobie przypomniałem było 99
Lokalne spoty eRuniek
zlos pisze: karpi78 napisał(a):Ja kiedyś jeszcze przed R miałem vr6, zostawilem na chodzie i zapomniałem a jak już sobie przypomniałem było 99
I to jest wynik godny mistrza
hola hola ,puchar jest mój 1.9 tdi -z autem wszystko ok byłokarpi78 pisze:puchar poprosze
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Lokalne spoty eRuniek
wyjazd z lotniska w pruszczu - vw mania 2010gluszcz pisze:hola hola ,puchar jest mój 1.9 tdi -z autem wszystko ok było
Lokalne spoty eRuniek
Pokażę, Herr Feldmarschal musi wiedzieć jak spalić zapasy całego Baku.MatthewG pisze:A jak to można sprawdzić?
2 dni na wolnych obrotach?gluszcz pisze:hola hola ,puchar jest mój 1.9 tdi -z autem wszystko ok było